Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het twaalfde huis
0
Astrologie

Maagd in het twaalfde huis

Maagd in het twaalfde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je twaalfde huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het twaalfde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het twaalfde huis hebt.

Het twaalfde huis in astrologie is het huis van het onbewuste, maar ook je angsten en je spirituele leven. Het is de plek van rust; de plek van terugtrekken en bijtanken. De planeet/planeten in jouw twaalfde huis geven aan hoe je dit doet. Het is je meest spirituele huis: de poort naar andere dimensies en hoe jij dit ziet/ervaart. In dit huis zit ook een sterke (persoonlijke) levensles. Het twaalfde huis in astrologie is namelijk ook het huis van zelfondermijning: waarmee schiet jij jezelf in de voet? Als je dit eenmaal weet, kun je het (h)erkennen en dit omdraaien naar iets positiefs. Naar jouw kracht.

Maagd twaalfde huis

  • Positieve kenmerken: Hardwerkend, attent en principieel.
  • Negatieve kenmerken: Té kritisch.
  • Advies: Hulp vragen is geen teken van falen, maar eerder een teken van wijsheid.

Met Maagd in je twaalfde huis ben je geconcentreerd op elk klein detail. Alles waar anderen geen aandacht aan besteden, valt jou op. Je bent gedisciplineerd, maar enkel en alleen als het gaat om je eigen dromen.

Soms ben je te kritisch of kun je teveel overdrijven. Ook kun je heel theatraal doen en dingen naar jouw hand toe willen draaien. Dat maakt het lastig communiceren/samenwerken met anderen. Niet iedereen voldoet aan jouw standaard, wees je daarvan bewust. Het is okay om hulp te vragen; dat laat juist zien dat je je kwetsbaar op kunt stellen.

Je deelt de plaatsing van Maagd in het Twaalfde huis met onder andere Leonardo DiCaprio, Jennifer Aniston, Emma Watson en Beyoncé Knowles.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨