Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het vijfde huis
0
Astrologie

Maagd in het vijfde huis

Maagd in het vijfde huis - VolleMaanKalender.nl

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je vijfde huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het vijfde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het vijfde huis hebt.

Het vijfde huis in astrologie is het huis van romantiek, creativiteit en kinderen. Dus in het kort: het huis van plezier. Het is een luchtig en vrolijk huis. Hobby’s en genot vallen hier onder. Het is ook het huis van de flirts en liefdesaffaires. Let op: het zevende huis in astrologie gaat over (levens)partners, deze dus niet. Dit huis gaat over de jacht, het verleiden en het plezier wat daarmee gepaard gaat.

Maagd vijfde huis

  • Positieve kenmerken: Spontaan, vindingrijk en beschermend.
  • Negatieve kenmerken: Stiekem en dwangmatig.
  • Advies: Wees niet bang om afstand te nemen van relaties die niet goed voor je zijn.

Heb jij aardeteken Maagd in je vijfde huis? Je wordt er blij van als je ‘iets’ met details mag doen, als je iets perfect hebt kunnen maken of als je iets mag repareren. Jouw praktische aard maakt dat je goed bent in schrijven of ‘iets met je handen’. Je bent een doener die kritisch denkt.

De uitdaging voor jou is om niet zo (zelf)kritisch te zijn en zo geobsedeerd te zijn door perfectie. Daarnaast vind je het lastig om dingen weg te doen. Je kunt immers alles repareren – geloof je. Dat geldt voor fysieke spullen, maar ook voor onderlinge relaties die niet goed voor je zijn. Het is soms écht beter om toch afscheid te nemen en aan te nemen dat niet alles op te lossen valt. Of dat imperfectie óók goed is.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨