Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het twaalfde huis
0
Astrologie

Leeuw in het twaalfde huis

Leeuw in het twaalfde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je twaalfde huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het twaalfde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het twaalfde huis hebt.

Het twaalfde huis in astrologie is het huis van het onbewuste, maar ook je angsten en je spirituele leven. Het is de plek van rust; de plek van terugtrekken en bijtanken. De planeet/planeten in jouw twaalfde huis geven aan hoe je dit doet. Het is je meest spirituele huis: de poort naar andere dimensies en hoe jij dit ziet/ervaart. In dit huis zit ook een sterke (persoonlijke) levensles. Het twaalfde huis in astrologie is namelijk ook het huis van zelfondermijning: waarmee schiet jij jezelf in de voet? Als je dit eenmaal weet, kun je het (h)erkennen en dit omdraaien naar iets positiefs. Naar jouw kracht.

Leeuw twaalfde huis

  • Positieve kenmerken: Sterk, meelevend en besluitvaardig.
  • Negatieve kenmerken: Bekrompen en teruggetrokken.
  • Advies: Temper je ego en leer nederig te zijn zodat meer mensen je aardig en charmant vinden. Je hebt charisma van jezelf.

Met Leeuw in je twaalfde huis ben je een enorm sterke persoonlijkheid. Je laat dit met name zien als je wordt uitgedaagd. De diepte van je macht is onbewust, de aantrekking van anderen op jou is automatisch.

Je bent trots en dat kan je egoïstisch maken. Je bent een gevoelige ziel, maar toont dit niet altijd. Je trekt graag de aandacht, maar vindt het ook fijn om anderen te laten stralen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨