Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het elfde huis
0
Astrologie

Maagd in het elfde huis

Maagd in het elfde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je elfde huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het elfde huis.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het elfde huis hebt.

Het elfde huis in astrologie gaat over vrienden, sociale kringen en netwerken. Het is het huis van communities. Dit huis draait om de sociale kringen (jouw netwerk) waar jij onderdeel van bent. Heb jij een netwerk dat jou inspireert of kost het je energie? Daarnaast regeert dit huis ook over jouw idealen, de dingen waar jij naar streeft en dat wat jij wenst.

Maagd elfde huis

  • Positieve kenmerken: Vindingrijk, moedig en creatief.
  • Negatieve kenmerken: Bedrieglijk en onattent.
  • Advies: Plan van tevoren als je je op je gemak wilt voelen bij wat er ook gebeurt. En luister wat meer naar je hart in plaats van je hoofd.

Heb je Maagd in het elfde huis? Dan ben je iemand die ervan houdt zich in te spannen voor dierbaren en mensen in nood. Je maakt meestal veel vrienden (waar je ook bent), en ook op het werk val je goed in de groep. Je luistert graag naar de ideeën van collega’s en probeert altijd iedereen in eigen talent/kracht te zetten.

Als je een doel hebt, ga je hard aan het werk. Je bent vooral van de praktische, rationele en logische kant. Dromen najagen? Dat doe je alleen als je er concrete doelen aan kunt koppelen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨