Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het negende huis
0
Astrologie

Maagd in het negende huis

Maagd in het negende huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je negende huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het negende huis.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het negende huis hebt.

Het negende huis in astrologie is het huis van reizen, studie en filosofie. Het is volgens het boek Leven met de Sterren jouw ‘avonturenland’. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Dit huis gaat over nieuwe inzichten verkrijgen, al dan niet door reizen, filosofie of je ‘inner journey’.

Maagd negende huis

  • Positieve kenmerken: Rationeel, welbespraakt en gefocust.
  • Negatieve kenmerken: Laf en hypocriet.
  • Advies: Wees geduldiger en neem de tijd om mensen echt te leren kennen.

Heb jij Maagd in het negende huis? Dan ben jij een geboren harde werker! Je bent praktisch en gaat gemakkelijk om met veel taken en complexe projecten. Je let op kleine details en bent erg betrouwbaar. Analyses maken? Daar draai je jouw hand niet voor om. Dat maakt jou goed op juridisch gebied, maar ook een functie als onderzoeker past bij jou.

Wist je dat Oprah Winfrey Maagd in het negende huis heeft staan? Deze harder werker heeft ‘t helemaal gemaakt. Productief, efficiënt en een groot vertrouwen in zichzelf. Dat talent om ver te komen bezit jij ook!

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨