Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter in het eerste huis
0
Astrologie

Boogschutter in het eerste huis

Boogschutter in het eerste huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Boogschutter in je eerste huis? Lees hier wat de betekenis van Boogschutter in het eerste huis.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Boogschutter in het eerste huis hebt.

Het eerste huis in astrologie is het huis van het zelf, van jou. Het is je ‘sociale masker’ en de manier waarop je overkomt, zowel qua uiterlijk als qua energie. Bij het eerste huis in je geboortehoroscoop gaat het om de indruk die jij achterlaat als mensen jou ontmoeten. Je imago. Je eerste huis staat daarom ook altijd in hetzelfde teken als je ascendant.

Boogschutter eerste huis

  • Positieve kenmerken: IJverig, nieuwsgierig en ontspannen.
  • Negatieve kenmerken: Onzorgvuldig.
  • Advies: Laat plannen die niet goed lijken te gaan niet al te snel los, blijf volhouden. Soms moet je er even doorheen en dan kom je er wel!

Expressief, open en aanwezig. Als jij Boogschutter in je eerste huis hebt dan ben je het gelukkigste wanneer je je vrij voelt. Je houdt van reizen en avontuur. Alles wat nieuw is spreekt jou aan, maar je respecteert tradities wel. Verandering hoeft van jou niet zozeer, maar je wil wel meer blijven ontdekken.

Je neemt graag risico’s en pakt de kansen die op jouw pad komen. En dat zijn er best veel, want met Boogschutter in je eerste huis trek je dit als magneet naar je toe. Automatisch. Daar hoef je niets voor te zijn, alleen maar jezelf zijn. Zijn anderen even de weg kwijt? Dan toon jij je leiderschapskills en loods je iedereen naar het eindpunt.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨