Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het zesde huis
0
Astrologie

Leeuw in het zesde huis

Leeuw in het zesde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je zesde huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het zesde huis.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het zesde huis hebt.

Je zesde huis in astrologie gaat over dagelijkse werk, gezondheid en gewoonten. Dit is het huis van werk. Dat waar jij je geld mee verdient. Ook gaat dit huis over gewoonten: je dagdagelijkse ‘rituelen’, hoe jij je dingen doet. Daarnaast vallen huisdieren, zelfzorg (selfcare) en alternatieve gezondheid (zoals bijvoorbeeld Reiki) ook onder dit huis.

Leeuw zesde huis

  • Positieve kenmerken: Inventief, besluitvaardig en objectief.
  • Negatieve kenmerken: Soms een warhoofd.
  • Advies: Sta niet toe dat je ego de overhand krijgt óf tussen jou en degenen van wie je houdt komt. Waak daarvoor.

Als Leeuw bij jou in het zesde huis staat, dan ben je gefocust op je werk. Sterker nog: je kunt je helemaal in je werk verliezen. Presteren maakt je trots en je deelt je prestaties graag met je directe kring. Om graag te laten zien wat je hebt bereikt. Je energielevel is hoog en deze combinatie maakt je een workaholic.

Vanuit een instinct, je oergevoel, wil je leiding geven over anderen. Gaan dingen niet zoals je wil of zoals je verwacht? Dit levert je mogelijk stress op en van die stress kun je helaas ziek worden. Let er dus op dat je je niet téveel verliest in je werk en dat dingen niet gauw een gewoonte worden (als ze geen gezonde gewoonte zijn).

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨