Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het vijfde huis
0
Astrologie

Leeuw in het vijfde huis

Leeuw in het vijfde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je vijfde huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het vijfde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het vijfde huis hebt.

Het vijfde huis in astrologie is het huis van romantiek, creativiteit en kinderen. Dus in het kort: het huis van plezier. Het is een luchtig en vrolijk huis. Hobby’s en genot vallen hier onder. Het is ook het huis van de flirts en liefdesaffaires. Let op: het zevende huis in astrologie gaat over (levens)partners, deze dus niet. Dit huis gaat over de jacht, het verleiden en het plezier wat daarmee gepaard gaat.

Leeuw vijfde huis

  • Positieve kenmerken: Aardig, beschermend en ongecompliceerd.
  • Negatieve kenmerken: Bezitterig.
  • Advies: Leer van mensen uit je directe kring, maar pas op dat je niet door hen gemanipuleerd wordt.

Met vuurteken Leeuw in je vijfde huis van romantiek, creativiteit en kinderen ben je helemaal in je element. Je viert het leven maar al te graag. Het gaat je allemaal vrij gemakkelijk af. Je bent creatief en probleemoplossend, je bent gemakkelijk in de omgang en je houdt van flirten. De jacht is waar ‘t jou om te doen is. En kijken of je nog in de markt ligt. Je voelt je doorgaans vrolijk en optimistisch en bent zelfverzekerd over wat je kunt doen.

Kinderen? Daar kun je op een natuurlijke manier mee overweg. Toen je zelf nog een kind was, wilde je graag in de belangstelling staan. Dat is als volwassene misschien íets minder, maar… deze Leeuw-energie blijft aanwezig ;-).

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨