Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het zevende huis
0
Astrologie Sterrenbeeld

Leeuw in het zevende huis

Leeuw in het zevende huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je zevende huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het zevende huis.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het zevende huis hebt.

Het zevende huis in astrologie is het huis van geliefden, maar ook van vijanden. Dit is hét huis van liefde. In dit huis bevindt zich je descendant (liefdeslijn). Hier draait het om de ander. Om de belangrijke mensen in je leven. Dit huis draait om verhoudingen en balans: jij en ik.

Leeuw zevende huis

  • Positieve kenmerken: Avontuurlijk, volhardend en nieuwsgierig.
  • Negatieve kenmerken: Teruggetrokken.
  • Advies: Aan wie besteed jij je kostbaarste bezit; tijd? Denk goed na over hoe jij je tijd indeelt en met wie…

Ben je geboren met Leeuw in je zevende huis van geliefde, dan geeft dit aan dat jij Leeuw-invloed hebt in je relaties. Met andere woorden: je bent charismatisch en neemt graag de leiding (ook over je lover). Soms kun je je relatie zien als werk-relatie. Je deelt je tijd in met je partner en zorgt (bijna) voor een heel schema. Go with the flow vind je lastig, je laat liever niets aan het toeval over.

Je bent volledig okay met wie je bent en wat je doet. Je omgeving kan soms anders denken en daar een balans in vinden brengt je van het stuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨