Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het vierde huis
0
Astrologie Sterrenbeeld

Leeuw in het vierde huis

Leeuw in het vierde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je vierde huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het vierde huis.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het vierde huis hebt.

Het vierde huis in astrologie is het huis van je thuis en je gezin. Waar voel jij je thuis? Wie is jouw familie? Daarnaast staat dit huis volgens het boek Leven met de Sterren symbool voor de baarmoeder: de ‘bergruimte’ van je geboortehoroscoop. Het gaat namelijk in dit huis ook om je verleden, de mensen in je verleden en wat je hebt weggestopt. Ook vertegenwoordigt dit huis je ouders.

Leeuw vierde huis

  • Positieve kenmerken: Vergevingsgezind, intuïtief en welbespraakt.
  • Negatieve kenmerken: Arrogant en mogelijk onverantwoordelijk.
  • Advies: Koester je gezin (je thuis) wat meer en zorg ervoor dat jij én je gezin in comfort (blijven) leven.

Ben jij geboren met Leeuw in je vierde huis? Dan hecht je veel belang aan je huis, reputatie en je bezittingen. Daar ontleen je je status aan. Het streelt je ego als je ‘grootse’ items hebt en ‘grootse’ dingen doet. Mensen waar je van houdt (je partner, gezin) houd je graag veel (en dicht) bij je. Ook die horen bij jouw ego, ook daar pronk je (op een trotse manier) graag mee. Je ontvangt graag mensen bij je thuis en bent een goede, gastvrije gastheer.

Mentale zaken, zoals het verleden en eerdere wonden/trauma’s, daar praat je niet over. Die stop je liever weg, in de hoop dat ze uiteindelijk uit je geheugen gaan. Draagt het niet bij aan je ego, reputatie of bezittingen, dan doe je er bij voorkeur niets mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨