Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het tweede huis
0
Astrologie

Leeuw in het tweede huis

Leeuw in het tweede huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je tweede huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het tweede huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het tweede huis hebt.

Het tweede huis in astrologie is het huis van geld, bezit en waardering: dit gaat over waar jij waarde aan hecht. Het is ook de directe energetische verbinding tussen je zelfwaardering en geld. Hoe schat jij jezelf, jouw talenten en diensten in?

Leeuw tweede huis

  • Positieve kenmerken: Vriendelijk en enthousiast.
  • Negatieve kenmerken: Betuttelend en (soms te) los met geld.
  • Advies: Blijf dicht bij jezelf en doe dingen omdat jíj dit wil, niet omdat je er anderen gelukkig mee maakt.

Als Leeuw bij jou in je tweede huis staat, dan betekent dit dat je gek bent op luxe en weelde. Je leeft graag in overvloed, óók als je bankrekening dat eigenlijk niet (helemaal) toelaat. Je houdt er van om jezelf te verwennen. En om aan anderen te laten zien: jij leeft goed. Daarom trakteer je je vrienden graag nog een keer op een rondje.

En met je charismatische persoonlijkheid, krijg je ‘t altijd voor elkaar om dit te kunnen doen. Ofwel via je werk, ofwel via geluk, of… Nouja, met Leeuw in je tweede huis, regel je het gewoon! Kijk je wel uit dat je niet te vaak met je creditcard wappert? Je moet ‘t ook nog weer afbetalen…

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨