Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het derde huis
0
Astrologie

Leeuw in het derde huis

Leeuw in het derde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je derde huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het derde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het derde huis hebt.

Het derde huis in astrologie is primair het huis van communicatie. Het gaat om hoe je praat, luistert en denkt. Het is ook hoe jij overkomt als jij praat, afhankelijk van in welk teken dit huis bij jou staat. Naast communicatie gaat dit huis ook over je dagelijks leven en mensen in je omgeving, zoals broers en zussen en buren. En hoe je met hen omgaat en communiceert. Ben je iemand die graag een kopje koffie doet bij de buren, of liever niet?

Leeuw derde huis

  • Positieve kenmerken: Eigenzinnig en warm.
  • Negatieve kenmerken: Goedgelovig en (soms) pompeus.
  • Advies: Dwing je eigen overtuigingen niet af aan de mensen om je heen, laat hen zelf tot een eigen oordeel en inschatting komen.

Met Leeuw in je derde huis houd je ervan om te pronken. Je laat graag je veren zien, zowel in je acties als op intellectuele niveau. Je bent gefocust op het bereiken van je doelen en je wil graag je skills en vaardigheden met anderen delen. Een compliment krijgen? Daar word je warm van!

Met Leeuw in je derde huis van communicatie zal een beroep als kunstenaar, schrijver, dichter of iets anders ‘op het toneel’ goed bij je passen. Ergens waar je je woord kan verkondigen. Jouw visie kunt delen.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨