Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het elfde huis
0
Astrologie

Leeuw in het elfde huis

Leeuw in het elfde huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je elfde huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het elfde huis.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het elfde huis hebt.

Het elfde huis in astrologie gaat over vrienden, sociale kringen en netwerken. Het is het huis van communities. Dit huis draait om de sociale kringen (jouw netwerk) waar jij onderdeel van bent. Heb jij een netwerk dat jou inspireert of kost het je energie? Daarnaast regeert dit huis ook over jouw idealen, de dingen waar jij naar streeft en dat wat jij wenst.

Leeuw elfde huis

  • Positieve kenmerken: Stipt, spontaan en intelligent.
  • Negatieve kenmerken: Vijandig en genotzuchtig.
  • Advies: Verzet je ertegen om alles alleen te willen doen, want daar word je alleen maar te moe van.

Het leven is een feest met Leeuw in het elfde huis! Je bent open, spontaan en optimistisch. Je bent toegankelijk, grappig en je zoekt altijd naar eerlijkheid. De perfecte vriend en graag-gezien in een groep.

Waardering en bewondering ontvang je graag, maar dat is niet waar je het voor doet. Je vindt het oprecht fijn om anderen (en jezelf!) gelukkig te maken.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨