Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het negende huis
0
Astrologie

Leeuw in het negende huis

Leeuw in het negende huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je negende huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het negende huis.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het negende huis hebt.

Het negende huis in astrologie is het huis van reizen, studie en filosofie. Het is volgens het boek Leven met de Sterren jouw ‘avonturenland’. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Dit huis gaat over nieuwe inzichten verkrijgen, al dan niet door reizen, filosofie of je ‘inner journey’.

Leeuw negende huis

  • Positieve kenmerken: Attent, bescheiden en spraakzaam.
  • Negatieve kenmerken: Goedgelovig en (soms) roekeloos.
  • Advies: Vraag soms ook eens naar de mening van anderen én bedenk je dat dit voor hen waarheid kan zijn. Jouw waarheid is soms niet de waarheid van anderen.

Als jij Leeuw in je negende huis hebt, dan houd je van reizen. Zowel fysiek (hallo, wereldreiziger!) als mentaal. Je houdt ervan om nieuwe dingen te leren en verdiept je graag in filosofie en (onder)bewustzijn. Spiritualiteit? Je houdt je er liever buiten, maar… het komt elke keer bij je terug. Het hoort nu eenmaal bij je ;-).

Het liefst ben je overal de beste in (en daar doe je dan ook graag je best voor).

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨