Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het tiende huis
0
Astrologie

Leeuw in het tiende huis

Leeuw in het tiende huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je tiende huis? Lees hier wat de betekenis is van Leeuw in het tiende huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het tiende huis hebt.

Het tiende huis in astrologie gaat over ambitie, carrière en (sociale) status. Dit huis vertelt jou over wat je in de wereld voor elkaar wil krijgen en hoe je dat denkt te gaan doen. Hoe je jouw sporen en ‘legacy’ wil achterlaten, maar ook welke reputatie je hebt.

Leeuw tiende huis

  • Positieve kenmerken: Rationeel, wijs en inventief.
  • Negatieve kenmerken: Opschepperig en koppig.
  • Advies: Pas op dat je niet teveel verstrikt raakt in oppervlakkige trends en gesprekken, of in ijdelheid.

Met Leeuw in je tiende huis heb je een enorme drive en ambitie als het gaat om je carrière. Je bent een geweldige leider, die goed kan domineren in een professionele omgeving. Je ego is groot en je zoekt altijd naar nieuwe manieren voor het opbouwen van een goede reputatie op het werk.

Vooral zakenmensen en ondernemers hebben Leeuw in het tiende huis.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.