Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het tiende huis
0
Astrologie

Maagd in het tiende huis

Maagd tiende huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je tiende huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het tiende huis.

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het tiende huis hebt.

Het tiende huis in astrologie gaat over ambitie, carrière en (sociale) status. Dit huis vertelt jou over wat je in de wereld voor elkaar wil krijgen en hoe je dat denkt te gaan doen. Hoe je jouw sporen en ‘legacy’ wil achterlaten, maar ook welke reputatie je hebt.

Maagd tiende huis

  • Positieve kenmerken: Aanhankelijk, punctueel en snel van begrip.
  • Negatieve kenmerken: Ongevoelig en betuttelend.
  • Advies: Leer in te teams werken en maak meer gebruik van de vaardigheden en kennis van anderen.

Ben jij geboren met Maagd in het tiende huis? Dan vind je het leuk om anderen te helpen. Je bent loyaal, let op details en gaat nauwkeurig te werk. Je hebt een kritische geest, boordevol ideeën. En die moeten eruit! Dat levert uiteindelijk de beste resultaten op. Je zoekt stabiliteit, zowel in je privé-leven als in je carrière.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨