Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Halloween 2021: maanstand en numerologische betekenis
0
Nieuws

Halloween 2021: maanstand en numerologische betekenis

Halloween 2021: maanstand en numerologische betekenis

Zondag 31 oktober is het weer Halloween! Vorig jaar hadden we een bijzondere volle maan tijdens Halloween. Dat is dit jaar niet zo, maar we nemen je graag mee in de maanstand van Halloween 2021 en de numerologische betekenis achter de datum van dit jaar.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Vorig jaar viel Halloween exact tijdens een volle maan. Extra ‘spooky‘ en mysterieus, toch? Dit jaar is er geen volle maan tijdens Halloween, maar natuurlijk is de maan er altijd en kun je dus ook als ‘ie niet vol of nieuw is t├│ch gebruik maken van de energie. In dit artikel lees je dan ook over de maanstand en energie van Halloween 2021, pl├║s een stukje numerologie. Trick or treat! ­čÄâ

Maanstand Halloween 2021

Zondag 31 oktober staat de maan in ‘afnemende sikkelfase’ (waning crescent). We bouwen af naar de nieuwe maan van donderdag 4 november. In totaal zijn er per maancyclus acht maanfases. De afnemende sikkelfase is de laatste fase, zie ook deze afbeelding van timeanddate.com.

Tijdens deze fase is ‘t goed om te bezinnen. Om te ‘krimpen’, net als de maan. Even terug naar de basis. Terug naar jezelf.

Maanfases - Timeanddate.com
Maanfases – Timeanddate.com

De maan staat tijdens Halloween in aardeteken Maagd. Als de maan in Maagd verblijft, heb je een gevoelige, verzorgende aard. Je maakt je graag nuttig, toont je emoties niet snel en bent wat sneller bang voor het onbekende. Je stelt hoge eisen (aan jezelf en aan anderen) en reageert slecht op onderwaardering.

Halloween 2021 in numerologie

Als je kijkt naar de datum van Halloween (31-10-2021) dan is dit opgeteld het nummer 10 (3+1+0+1+2+0+2+1=10). Dat getal moet je echter weer verkleinen en dan kom je uit op 1. Getal 1 staat voor zelfstandigheid, leiding geven, inventiviteit en initiatief nemen. Een pro-actief getal, zo kun je ‘t wel zien. Dan de andere getallen uit de datum. Getal 3 staat voor gevoel, expressie en creativiteit. Getal 2 komt ook voor in deze datum. Dit getal staat in de numerologie voor relaties. Relaties op allerlei fronten: met vrienden, collegaÔÇÖs, je geliefde(n) en noem maar op. Het draait om samenzijn, gezelschap, romantiek en samenwerking.

PS. 2021 is trouwens een universeel 5-jaar, daar lees je alles over in het gelinkte artikel.

Lees ook…

Happy Halloween!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ÔťĘ Aromatherapie ÔťĘ