Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Engelenboodschap voor het 8/8 portaal (2022)
0
Orakel

Engelenboodschap voor het 8/8 portaal (2022)

Engelenboodschap voor het 8/8 portaal (2022)

Maandag 8 augustus is de opening van de Leeuwenpoort: het 8/8 portaal. Deze dag is de sluier tussen de aarde en de kosmos flinterdun. Boodschappen komen door, je kunt last krijgen van ascentiesymptomen en er kan een shift plaatsvinden. Ook bij ons is dit te merken. En daar hoort een engelenboodschap bij…

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het hoogtepunt van de opening van de Leeuwenpoort komt er aan: maandag 8 augustus. Oftewel het 8/8 portaal, een engelenpoortdag. Dit 8/8 portaal draait om het verhogen van je bewustzijn, activatie en verlichting. Met de kracht van de Leeuw en stralende ster Sirius is álles mogelijk. Je intuïtie laat je niet in de steek. Daar mag je op vertrouwen! Zintuigen zijn verscherpt deze dagen, waardoor je (paranormale) gaven nóg beter in te zetten zijn.

En dat hebben wij gemerkt, want we kregen een boodschap van de engelen door. Voor jou. En die delen we dan ook graag. Deze boodschap is voor iedereen die dit leest, maar Ram, Leeuw en Boogschutter worden speciaal genoemd. De vuurtekens uit de dierenriem.

Maak je geen zorgen - Engelen Antwoorden Orakelkaarten Doreen Virtue - VolleMaanKalender.nl-min

Maak je geen zorgen

Misschien lig je nachtenlang wakker, of pieker je de gehele dag door. Die knoop in je buik, de onrust in je hele lijf… Je zorgen maken gaat verder dan alleen maar malen in je hoofd. Het speelt door in je lichaam. En dat werkt niet natuurlijk mee.

Wat is dat toch, wat jou dat onrustige gevoel geeft? Vind je het lastig om een keuze te maken? Of wil je een situatie aanpakken, maar weet je niet hoe?

Waar je ook tegenop ziet: de engelen zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken. Zij steunen je. Onvoorwaardelijk.

Als je de gehele dag loopt te piekeren, dan kost je dat heel veel energie. En grote kans dat je piekert over iets waar je niet direct (zelf) invloed op hebt. Dan is dat gepieker ook nog eens voor niets. Je kunt er namelijk zelf niets aan veranderen! Wat je beter kunt doen, is opschrijven waar je mee zit. Je gedachten en je gevoelens. Alles mag op papier.

Zo kun je dat onrustige gevoel uit je lijf schrijven. Laat je schouders zakken en wees je bewust van het moment. Van je ademhaling en je lichaamshouding. Voel de stoel onder je, voel de grond onder je. Voel de stof van je kleding en de temperatuur in de ruimte. Kom terug in het hier en nu – dat is alles wat je hebt.

Zorgen over het verleden? Dat is geweest, probeer het van je af te zetten (bijvoorbeeld door de schrijfopdracht). Zorgen over de toekomst? Dat moet nog komen, je begeeft je in het hier en nu.

De energie van het gepieker, het zorgen maken of de angst remt je alleen maar in je groei. Visualiseer liefdevolle en gelukkige uitkomsten. En weet: alles komt goed. Maak je geen zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨