Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Engelen Orakelkaarten legging voor april 2022
3
Orakel

Engelen Orakelkaarten legging voor april 2022

Engelen Orakelkaarten legging voor april 2022

Het thema van de orakel voor april is Engelen. Gastredacteur Liane heeft prachtige orakelkaarten getrokken rondom de energie voor april 2022. Lees je mee?

Boodschappen van de Engelen

Boodschappen van de Engelen‘ van Doreen Virtue is het kaartendeck dat ik voor april 2022 heb gekozen. Dit deck bestaat uit 44 kaarten. Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een engel en een duidelijke, directe boodschap. De kaarten en het bijbehorende boekje zijn positief en opbeurend. In het boekje vind je een gedetailleerde beschrijving van de betekenis van de kaarten. Zo word je stap voor stap geleid door de engelen.

Voor april 2022 gebruik ik een kaartlegging uit het bijbehorende boekje: de voorspellende legging. Ik kijk dus niet alleen naar deze maand, maar ook naar de maanden die er op volgen. De drie kaarten staan symbool voor:

  • Hier en nu
  • Zeer nabije toekomst
  • Over drie maanden

Tijdens het schudden van het deck vlogen de volgende kaarten eruit:

  • Patience. Deze kaart staat symbool voor het ‘hier en nu’. Het is nu de tijd om te leren, te studeren en informatie te verzamelen. Studeer met plezier, want in de toekomst zal jouw kennis samengaan met het werk dat je doet.
  • Maya. Deze kaart staat symbool voor de ‘zeer nabije toekomst’. Dit is voor een tijd van leren en studeren voor je persoonlijke groei en het vinden van je levensopdracht. De Engelen zullen je helpen en begeleiden bij dit proces.
  • Isabella. Deze kaart staat symbool voor ‘over drie maanden’. Ja, het is de juiste tijd om iets nieuws te ondernemen. Er volgt een gunstig effect vanuit je positieve verwachtingen.
Engelen Orakelkaarten legging voor april 2022

De energie van april 2022

Het is duidelijk tijd dat je nieuwe kennis mag opdoen! Je kunt of weer gaat studeren of bijvoorbeeld cursussen volgen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Waarschijnlijk ben je al bezig of ben je er nu over aan het nadenken wat je kan gaan doen om iets te veranderen in jouw leven op het gebied van jouw carrière en of mindset.

Als je twijfelt, weet je dat je juist nu de stap mag zetten. De nieuwe maan in ram van vrijdag 1 april bevestigt dit qua energie.

Vaak denk je dat je op een bepaalde leeftijd niet meer kan studeren. Dat is onzin, natuurlijk! Als je iets (graag) wil, dan kun je dat gewoon doen. Het is je ego die jou tegenhoudt. Probeer vooruit te kijken en zoek motivatie om te beginnen (en ook om door te gaan).

Zet jouw intentie dat het studeren jou makkelijk afgaat en manifesteer dagelijks. Doe alsof je al geslaagd bent, alsof je de kennis al bezet en of alsof je jouw droombaan al hebt. Dit gaat jou zeker helpen.

Over drie maanden zal je heel blij zijn dat je de stap hebt gezet om te gaan studeren, omdat wat jij voor ogen had je ook daadwerkelijk gaat krijgen. Geloof erin, blijf erin geloven en je zal toch verbaasd zijn, maar oh zo dankbaar en trots op jezelf!

Hier en nu

Dit is het moment dat je gaat ‘zaaien’, zodat je over drie maanden kan gaan ‘oogsten’. Heb nog even geduld en ga op onderzoek uit wat je nodig hebt om over drie maanden te staan waar jij graag wilt staan! Misschien is de studie die je momenteel volgt niet voldoende om persoonlijk ook te groeien?

Een workshop volgen of boeken lezen over persoonlijke groei zijn ook twee goede opties om kennis te vergaren. Het kan ook zijn dat een studie niet nodig is en dat je alleen zelf aan jouw persoonlijke groei moet gaan werken. Misschien heb je een andere mindset nodig, daar is tegenwoordig van alles over te lezen en of te volgen.

Luister goed naar jouw gevoel wat je graag wilt veranderen! Misschien werkt het schrijven over waar jij jezelf over drie maanden ziet staan ook om inzicht te krijgen wat je nodig hebt. In ieder geval heb geduld, je krijgt echt wat je wilt mits je er echt in gelooft.

Blijf positief en onthoudt: het Universum kent het woordje niet niet! Ja ik herhaal het weer, omdat dit zo belangrijk is! Zeg en denk niet waar je over drie maanden niet wilt staan, maar zeg en denk juist waar je wel jezelf over drie maanden ziet staan.

Zeer nabije toekomst

Laat je door de engelen begeleiden in het proces waar je nu en de komende weken in staat. Als je goed op de signalen let, zal jouw levensmissie sneller tot bloei komen. De engelen sturen je naar de juiste studie, boeken, cursussen en alles wat je nodig hebt.

Je hoeft je geen zorgen te maken of je wel goed bezig bent. Ook als het toch tegenvalt, ga ermee door! Je hebt niet voor niks voor deze kennis gekozen. Al het begin is moeilijk!

Wees ook niet te streng voor jezelf, neem ook de tijd om goed te ontspannen. Echter neem daar niet teveel tijd voor, dat komt over drie maanden wel weer. Elke dag een half uurtje in de natuur lopen doet al wonderen en is ook nog eens goed voor je! Indien je ook een sport beoefent of naar de sportschool gaat, loop alsnog dat half uurtje buiten in de natuur.

Een vast ritme met betrekking tot slapen zal ook het studeren bevorderen. Maak het de aankomende maanden dus ook niet laat. Je ziet gelukkig al snel in dat het studeren of een cursus volgen jou goed doet en inzicht geeft in jouw levensmissie. Hierdoor zal het slaapritme ook niet moeilijk vol te houden zijn.

Zet door ook als je het niet snel voelt en of ziet waarvoor je het doet. Het is geen tijd voor opgeven, je bent er niet voor niks aan begonnen. Nogmaals blijf erin geloven dat je krijgt wat je aan het universum vraagt. Uh, je kan natuurlijk niet aan het universum vragen of je dokter kan worden… Mits je daarvoor gaat studeren 😉.

Over drie maanden

Over drie maanden is het de tijd om te oogsten wat je hebt gezaaid. Je staat dan precies waar jij gehoopt had te staan. Of eigenlijk: waar jij hard voor gewerkt hebt. De juiste tijd is dan voor jou aangebroken. Je hebt tegen die tijd waardevolle lessen geleerd en dat was niet alleen tijdens jouw studie 😉. Alles valt op dat moment samen en daar mag je trots op zijn.

De engelen zullen je nog steeds blijven begeleiden dus blijf nu ook open daarvoor staan. Luister goed naar jouw onderbuik gevoel en geloof in jezelf.

Wat kan er veel in drie maanden gebeuren!

Lees deze alinea met het idee dat het zomer 2022 is. Je blikt terug op de maanden waarin je hebt gewerkt en geleerd. Je bent duidelijk gegroeid en zelfverzekerder dan drie maanden geleden! Je hebt veel kennis opgedaan op verschillende vlakken en dat komt nu goed van pas.

Jouw puzzel van de afgelopen drie maanden valt nu in elkaar, waarbij je inziet waarvoor je jouw ‘offers’ hebt gedaan tijdens het studeren en leren. Het is tijd voor een feestje, vind je ook niet?

Blijf in jezelf geloven, ook als er een kleine tegenslag komt. Blijf de begeleiding van de engelen opvolgen. Blijf bij jezelf. Bij jouw nieuwe, sterke IK.

Veel succes met studeren en of het volgen van cursussen. Doe het met plezier, dat zal het vergemakkelijken!

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨