Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Energie reinigen: een cleansing ritueel met kaars
0
Hekserij Rituelen

Energie reinigen: een cleansing ritueel met kaars

Cleansing ritueel met kaars: de energie reinigen

Wil je de energie reinigen in een ruimte, bij jezelf of bij je spirituele attributen? Doe dan dit speciale cleansing ritueel met kaars. 🕯️

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Energie reinigen met een (witte) kaars

  1. Kies een kaars. Bij voorkeur een witte kaars, om energie te zuiveren. Lees hier over kaarsen en hun betekenis per kleur.
  2. Steek de kaars aan. Je mag ‘m in je handen houden (afhankelijk van de kaars of dit kan), maar je kunt de kaars beter in een kaarsenhouder zetten (dat is ook een stuk veiliger, gezien punt 3).
  3. Sluit je ogen en visualiseer de kaarsvlam. Deze vlam zuivert je ruimte, je hoofd en je omgeving van angsten en beperkende gedachten en overtuigingen. Zie hoe de vlam ze opslokt in het vuur. Zucht de oude energie eruit en adem nieuwe energie in. Visualiseer hoe jij, maar ook de ruimte zich vullen met licht.
  4. Optioneel: maak contact met je spirituele gidsen en vraag om begeleiding.
  5. Visualiseer warme energie die je lichaam binnenkomt. De kaars geeft jou kracht.
  6. Open je ogen. Afhankelijk van wat je zelf prettig vindt kun je de kaars doven of (op) laten branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨