Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De leukste jaarkalenders 2020 voor astrologieliefhebbers
0
Shop

De leukste jaarkalenders 2020 voor astrologieliefhebbers

De leukste jaarkalenders 2020 voor astrologieliefhebbers

Het nieuwe jaar is begonnen! Wij hebben de 5 leukste jaarkalenders voor astrologieliefhebbers op rij gezet. Shop ze nu en maak van 2020 jouw jaar!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

1) Maan Agenda 2020

In deze maan agenda staat hoe je in 2020 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren (zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen). Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt en welk teken de maan staat en wanneer de maan afhoudend is. De maan agenda 2020 is een cadeautje aan jezelf!

2) 2020 maankalender

De maan agenda bestaat al meer dan 10 jaar en is voorzien van info over tuin, voeding, gezondheid en relaties. Alles correspondeert met de maan. Of anders gezegd: met deze info ga jij corresponderen met de maan. Iedere dag van ‘t jaar wordt een icoon afgebeeld van de maanfase, inclusief bijbehorende dierenriem tekens, zon- en maansverduisteringen, de blauwe maan en de periode waarin meteorenshows aan de hemel verschijnen. Oja, én je leest ook nog wat wel/niet aan te raden is op de bewuste dag.

3) Inspirerend Leven Agenda 2020

De Inspirerend Leven Agenda (van de makers van de website inspirerendleven.nl) is een plaatje om te zien, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. In de agenda zit een gratis maankalender 2020 – handig! Pluspuntje: in de agenda is voldoende schrijfruimte aanwezig om je intenties en hersenspinsels kwijt te kunnen.

4) 13 manen om je dromen waar te maken

Whoa, dit is een jaarboek, werkboek én dagboek in één. Met 13 volle manen om je dromen waar te maken ga je op avontuur, waarbij de maan je steeds weer uitdaagt om dichter bij jezelf te zijn. In dit jaar laat je je niet meer afleiden door onzekerheden, onrust en stress. Je gaat oefenen om te blijven focussen op wat je wél wilt en hoe je dit op de voor jou leukste manier bereikt. Dat doe je met dit boek als leidraad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨