Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De numerologie achter vrijdag 13 november 2020
0
Nieuws

De numerologie achter vrijdag 13 november 2020

numerologie vrijdag 13 november 2020

Vrijdag 13 november 2020 is al bijna. Vrijdag de 13e is de ‘ongeluksdag’, zoals al jaren wordt gezegd. Maar is dat ook echt zo? In de numerologie pakt getal 13 namelijk positief uit.

Laten we de datum, 13-11-2020, opbreken en per getal langsgaan. Getal 1 staat voor zelfstandigheid, initiatief en innovatie en getal 3 staat voor gevoel, expressie en creativiteit. Op vrijdag de 13e is je creativiteit groter, én werk je zelfstandig (op eigen initiatief) aan innovaties. Dat kan zakelijk zijn, in projecten, maar ook privé.

Samen maken de getallen 1 en 3 getal 4, en getal 4 staat weer voor discipline, structuur en (hard) werken. En laat 2020 nou nét een 4-jaar zijn. Een jaar waarin wij hard werken en bouwen aan een toekomst. De structuur creëren en de basis leggen voor een prachtig nieuw decennium. En nu het jaar bijna teneinde is, kunnen we wel stellen dat we dat hebben gedaan.

De gehele COVID-situatie heeft ons hele reguliere leven omgegooid. Online (en vanuit huis) leren en werken is niet meer weg te denken en prioriteringen zijn aangescherpt. De informatie die we nu opdoen met betrekking tot het (tijdelijke) sociale isolement nemen we in onze rugzak mee voor de toekomst.

Numerologie: vrijdag 13 november 2020

Numerologie zou numerologie niet zijn als we niet ingingen op de volledige datum: 13-11-2020. Opgeteld brengt ons dit het getal (1+3+1+1+2+0+2+0=10) 1. Dat is het eerste getal uit de reeks ✨, en zoals ik hierboven al beschreef is dit hét getal van zelfstandigheid, initiatief en innovatie. Hiermee kun je stellen dat we, ook gezien de nieuwe maan van zondag 15 november 2020, toe zijn aan een nieuw begin. Een nieuwe start, met een nieuwe boost aan energie.

Al met al geldt voor vrijdag 13 november 2020: als ‘t aan de nummers en numerologie ligt krijgen we good vibes om te innoveren en creatief zijn – op welk gebied dan ook – en dat we de kans mogen pakken om een nieuw begin te maken.

Het einde van Mars retrograde 2020

Even los van numerologie: vandaag is de dag dat Mars retrograde 2020 na een periode van vier maanden retrograde weer direct gaat lopen.

Dankzij Mars retrograde in Ram heb je je de afgelopen periode opgewonden (geagiteerd is een beter woord), geïrriteerd en onrustig gevoeld. 🔥 Ram is een vuurteken en met de actie-(of oorlogs!)planeet in dit teken voelde je je ON FIRE. Je liet niet over je heen lopen, maar soms resulteerde dit in een vuurtje dat je onbedoeld groot hebt opgestoken, #oeps. De komende periode is het tijd voor een cooling down. Bezinning en terugblikken staan na vrijdag op ‘t menu.

Zelf aan de slag met numerologie?

Lees dan ‘t boek ‘Numerologie – een mystieke reis langs de getallen – vanaf de Oudheid tot in het Aquariustijdperk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨