Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis engelengetal 2022
0
Engelen Numerologie

Spirituele betekenis engelengetal 2022

Spirituele betekenis engelengetal 2022

Getal 2022 is een getal van je engelen en gidsen. Als je dit engelengetal 2022 ziet, dan willen ze dat je weet dat dit het perfecte moment is om je te concentreren op het verkrijgen van nieuwe energie. Je leest hier over de spirituele betekenis.

Om engelengetal 2022 goed te kunnen begrijpen, kijken we eerst naar de betekenis van de getallen die voorkomen in getal 2022. Dat zijn de 0 en de 2.

Ik begin allereerst met getal 0. Getal 0 betekent namelijk ‘niets’, maar daardoor juist alles. Het staat voor een nieuw begin: een leeg canvas en een onbeschreven pagina. Het is het begin van alles. Creatie kan pas komen als je daar ruimte voor hebt en getal nul geeft je die ruimte. Na nul komen immers alle andere getallen. Ook staat getal 0 voor het Goddelijke, het divine. Het is een spiritueel getal. Omdat de nul visueel op een cirkel lijkt, staat ‘ie symbool voor eeuwigheid, evolutie en oneindigheid.

Getal 2 is het nummer van ‘samen’ en ‘duo’. De energie die dit getal met zich meebrengt is energie op ‘t gebied van partnerschappen, connecties, liefde, relaties en alles wat te maken heeft met samengaan. Dit getal zit maar liefst drie keer in engelengetal 2022. Dat betekent ook dat dit een extra boost meegeeft aan de sterke energie van getal twee.

Engelengetal 2022 geeft ruimte voor (nieuwe) partnerschappen, wonderen en kansen.

Lees hier waarom 2022 hét jaar is voor Tweelingzielen.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨