Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Etherische olie voor je Wortelchakra
0
Aromatherapie Chakra's

Etherische olie voor je Wortelchakra

Etherische olie voor je Wortelchakra

Je wortelchakra is je basis: je root. Wil je jezelf gronden, dan kun je daar etherische olie bij gebruiken. Omdat ‘gronden’ en ‘aarde’ de belangrijkste thema’s zijn bij je wortelchakra, is er een speciale geur geschikt om te gebruiken bij het in balans brengen van dit chakra.

Voel je dat je uit balans bent, bijvoorbeeld omdat je ‘ineens’ vaker struikelt? Heb je het idee dat je lichaam en geest even niet op één lijn liggen? Wat de reden ook voor jou is om te willen aarden; wij delen graag de perfecte etherische olie met je. Sandelhout etherische olie.

Sandelhout olie is een houtachtige geur die aardend werkt. Omdat de geur van natuurelementen je terug kunnen brengen naar je roots, is dit perfect voor je Wortelchakra! Het grond je emoties, zorgt voor balans in lichaam en geest en verlicht eventuele angsten (door de kalmerende werking van houtgeur).

Hoe kun je dit toepassen? Verdamp sandelhoutolie bijvoorbeeld in je slaapkamer in een diffuser om een ontspannen, kalme sfeer te creëren.

Ook vetiver, wierook, cederhout en patchouli zijn goede geuren om je Wortelchakra in balans te brengen.

Bron: Chakra’s

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨