Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze vier sterrenbeelden merken het meeste van de volle bloedmaan van november 2022
1
Sterrenbeeld

Deze vier sterrenbeelden merken het meeste van de volle bloedmaan van november 2022

Deze vier sterrenbeelden merken het meeste van de volle bloedmaan van november 2022

De volle maan van 8 november 2022 wordt vanwege de totale maansverduistering (eclips) ook wel bloedmaan genoemd. Iedereen gaat deze energie voelen. Het is een kantelpunt. Voor deze vier sterrenbeelden is de energie nog een tikje heftiger….

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Stier

De volle maan staat in jouw teken, lieve Stier. Evenals de maansverduistering. Dat betekent dat deze volle maan op jou gericht is! Je staat in de spotlight, zelfs als je liever niet in het middelpunt van de belangstelling staat. Uit je eigen comfortzone gaan is dan ook het thema voor jou deze bloedmaan. Grote kans dat je iets totaal onvoorspelbaars doet (of iets meemaakt dat totaal onverwachts op je pad komt). Een kantelpunt. Deze volle maan in Stier inclusief maansverduistering geeft aan dat je een persoonlijke mijlpaal hebt bereikt (of gaat bereiken). Met je blik op de toekomst is dit een prachtig nieuw begin.

Leeuw

De bloedmaan van november 2022 komt bij jou hard binnen op het gebied van werk en loopbaan. De maansverduistering vindt namelijk plaats in je tiende huis, het huis van carrière. Je bent toe aan iets nieuws. Een nieuwe functie, een uitdagend project of een nieuwe werkomgeving. En omdat het onder een eclips is, kan het zijn dat jij zelf iets wijzigt in je werk, maar het kan ook zijn dat er iets voor jou wordt besloten en jij daarmee mag leven. Let op; het is allemaal voor ‘t beste voor jou. Deze wijziging in je loopbaan opent deuren. Het universum brengt je dichter bij het soort carrière waar je altijd al voor bedoeld was. En lieve Leeuw… je verdient toch ook gewoon meer?

Schorpioen

Recht tegenover de volle maan in Stier staat de zon in Schorpioen. Niet zo gek dus dat ook jij bij dit rijtje hoort van sterrenbeelden met de meeste impact van deze bloedmaan. Voor jou is de eclips heftig te voelen op het gebied van relaties. Is er een persoon in je leven waar je de laatste tijd veel aan denkt? De eclips moedigt je aan om je relatie met deze persoon naar een volgende stap te brengen. Als de situatie tussen jullie niet ideaal is, ben je misschien klaar om uit elkaar te gaan. In de andere gevallen, als de situatie tussen jullie goed zit, voel je je klaar om je verder te binden. De energie van deze eclips zorgt voor een shift in je perspectief. Het perspectief van hoe jij relaties voor je ziet. En vooral: hoe kun je ervoor zorgen dat jij zelf beter in een relatie zit.

Waterman

Ook jij bent deze bloedmaan in Stier aan de beurt, lieve Waterman. De eclips vindt plaats in jouw vierde huis, dat van huis en gezin. Stel grenzen, vind je plek (in huis) en koester je roots. Thuis hoeft niet altijd een plek te zijn, het is een state of mind. Het gaat om de mensen met wie jij een huis vormt. Deze maansverduistering laat je inzien wat jij nodig hebt om een goed gevoel te krijgen over huis en gezin. Denk aan fysieke veiligheid, maar ook emotionele veiligheid en gehechtheid. Inzichten komen naar boven. Dat kan heftig zijn, maar uiteindelijk leer je hier wel van.

Lees ook:

(1) Comment

  1. Ja, hoor, daar is de volle maan weer. Wat zegt het over steenbok? Volgens mij veel impulsieve dingen doen, want ik geloof dat ik daarmee bezig ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨