Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat zijn Akasha kronieken? Een uitleg over deze kosmische bibliotheek
0
Spiritualiteit

Wat zijn Akasha kronieken? Een uitleg over deze kosmische bibliotheek

Wat zijn Akasha kronieken? Een uitleg over deze kosmische bibliotheek

In de Akasha kronieken, ook wel bekend als de kosmische bibliotheek, vind je alle collectieve ervaringen, wijsheid en kennis van elke ziel die ooit heeft geleefd. In dit artikel vertellen we je wat de Akasha kronieken zijn!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Waar komt het woord vandaan? De term ‘Akasha‘ komt van het Sanskriet woord voor ‘hemel’ of ‘ether’. Het wordt vaak vertaald als ‘de essentie van alle dingen’. De Akasha kronieken is een soort kosmische bibliotheek die dus alle collectieve wijsheid van het universum bevat. Het is in principe een ‘openbare’ bibliotheek, toegankelijk via onder andere meditatie. Toegang tot de Akasha kronieken geeft je inzicht in al je vorige levens. Dat zorgt er dan weer voor dat je gebeurtenissen in je huidige leven beter kunt begrijpen. Ook geven de Akasha kronieken begeleiding voor je toekomst. Je kunt de Akasha kronieken ook vragen stellen. Dit laatste gaat vaak via een speciale reader/healer die hierin gespecialiseerd is, maar dat hoeft niet.

Toegang tot de Akasha kronieken

Je kunt onder andere toegang tot de Akasha kronieken krijgen middels meditatie en visualisatie, maar er is ook een speciaal Pathway Prayer© Process dat jou op gang kan helpen. Auteur Linda Howe heeft een methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid en je energetisch geheugen. Meer over deze methodiek lees je in het boek ‘Akasha – De Akasha kronieken‘. Een ander boek dat jou op weg kan helpen is Akasha kronieken – Made easy; een simpel, maar duidelijk handboek met laagdrempelige methodes om jezelf open te stellen tot deze oneindige kosmische database.

Bekijk hier onder boeken over de Akasha kronieken die wij aanraden:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨