Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Law of Attraction: dagelijkse routine
0
Manifesteren

Law of Attraction: dagelijkse routine

Wil je vandaag of morgen direct aan de slag met de Law of Attraction, of ook wel de Wet van Aantrekkingskracht? Volg dan deze dagelijkse routine. Happy manifesting!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

 1. Visualiseer 🕕

  Goedemorgen! Het is belangrijk om je ochtend te beginnen met positieve energie. Zo houd je ‘t voor de gehele dag makkelijker vast. Visualiseer hoe mooi je dag gaat worden en beeld je in dat je al je doelen voor vandaag gaat volbrengen. Bedenk hoe je straalt in je mooie kleding, hoe fijn de stof aan je huid voelt, hoe warm de koffie is die je drinkt en hoe dankbaar je bent dat je dit allemaal mag meemaken.

 2. Focus op je doelen 🕖

  Maak een to-do lijst voor vandaag. Wat wil je vandaag bereiken? Hoe concreter, hoe beter. Schrijf je doelen op (bijvoorbeeld in een bullet journal) en neem dit de hele dag met je mee. Zo houd je scherp wat je vandaag gaat volbrengen.

  Natuurlijk kun je dit ook in een app of digitaal notitieboekje noteren, maar het daadwerkelijk opschrijven geeft je meer focus – dus pak daarom een pen (geen potlood – een potlood kun je uitgummen en je moet 100% zeker van je doelen zijn om ze te volbrengen) en noteer alles.

  Extra tip: schrijf niet in de ‘ik wil’ of ‘ik ga’ variant, maar schrijf het op alsof je ‘t al hebt gedaan. ‘Vandaag heb ik doel #1 bereikt’.

 3. Spreek je affirmaties uit 🕗

  Spreek je (dagelijkse) affirmaties hardop en met overtuiging uit. Dat kan tijdens het maken van je ontbijt, het douchen of het opmaken van je bed. Je kunt ‘t ook in de spiegel tegen jezelf zeggen, tijdens het klaarmaken voor de dag.

 4. Wees positief 🕘

  Deel je charisma met de wereld! Wees positief en stuur positieve energie naar anderen. De wereld is mooi! Als jij positief bent, en je straalt dat uit en je voelt ‘t overal in je lijf, dan reageert de wereld om je heen daar ook positief op.

  Dus glimlach en knik vriendelijk naar anderen en wees open. Dat wil zeggen: maak oogcontact, sluit je niet af (bijvoorbeeld door oortjes in te hebben) en geniet van ieder moment. Dit is een super belangrijk punt voor de Wet van Aantrekkingskracht!

 5. Mediteer 🕙

  Mediteren is ook een belangrijk onderdeel van de Wet van Aantrekkingskracht. Als je op je dag, het liefst in de ochtend, al vijf tot 10 minuutjes mediteert en in jezelf keert, dan komt de rust als een warme deken over je heen. Je geest is helder, je lijf relaxt.

  Mediteren klinkt heel zweverig, en wellicht vind je dat ’t niet voor jou geschikt is. Gek genoeg is mediteren helemaal niet zo zweverig. Mediteren gaat juist over aarden. Één zijn met jezelf. Je kan je intenties zetten, je even verliezen (en daarom juist vinden) in het moment en tot rust komen.

 6. Bekijk je moodboard 🕚

  Bekijk je moodboard (of ‘vision board’) regelmatig! En als je nog geen moodboard hebt, maak er dan eentje. Knutsel een moodboard op papier (met behulp van magazines en reclamekrantjes, bijvoorbeeld) of gebruik de website/app Pinterest. Zet alles tot in details op je moodboard. Je mag er ook bij schrijven.

 7. Schrijf in je dankbaarheidsdagboek 🕛

  Schrijf iets in je dankbaarheidsdagboek (of gebruik een bullet journal om je dankbaarheid te noteren). Waar ben je vandaag dankbaar voor? Wat heb je geleerd? Wat wil je nog meer gaan doen? Op deze manier kijk je én goed terug op vandaag, én je kijkt uit naar morgen (en naar alle dagen daarna!).

Law of Attraction boekentips: The Secret – The Magic – The Power

Misschien heb je wel ‘ns gehoord van het boek ‘The Secret’, waarin schrijver Rhonda Byrne de wetten van de aantrekkingskracht onthulde. Dat boek is al een hele tijd uitverkocht (de Engelse versie is nog wel te verkrijgen) en heeft wereldwijd duizenden levens veranderd.

En er zijn nu twee nieuwe varianten op dit succes: ‘The Secret – The Magic‘ en ‘The Secret – The Power‘. Beiden topboeken van dezelfde schrijver! En met maar één doel: jouw je potentie laten ontdekken en herkennen, zodat je je droomleven kunt creëren. ✨


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨