Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Betekenis van Staven in Tarot
0
Tarot

Betekenis van Staven in Tarot

Betekenis van Staven in Tarot

Ben je op zoek naar de betekenis van Staven in Tarot? Je vindt hier de uitleg en symboliek van de Staven kaarten!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Staven in Tarot wordt geassocieerd met het element vuur. Je kunt ze namelijk zien als brandende fakkels. Hiermee verlicht je de duisternis, breng je zaken aan het licht en ontdek je nieuwe werelden. Staven zijn takken van een boom; er groeit nieuw leven aan in de vorm van blaadjes. Zie je ze?

Sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter horen bij Staven.

De Staven kaarten staan voor groei, creativiteit, zelfontwikkeling, intuïtie, inspiratie, ondernemingslust, energie, heldere waarneming, verlichting, hartstocht en begeerte. Krijg je een Staven kaart in je lezing, dan mag je deze lezen als iets dat gericht is op de toekomst. Innovatie, ondernemen en actie zijn drie steekwoorden die goed passen bij Staven in tarot. Daar tegenover staat onrust. Iets is aan het woelen. Het voelt onrustig.

Wil je een tijdspad koppelen aan je lezing en heb je Staven? Staven staat voor Lente. Daarnaast staat Staven voor windhoek Zuid.

Vragen die je jezelf zou kunnen stellen als er Staven kaarten in je lezing naar voren komen:

  • Wat wil ik?
  • Wat wens ik?
  • Hoe kan ik mezelf het beste uiten?
  • Hoe kan ik mezelf het beste ontwikkelen?
  • Welk onderdeel van mijn onderbewustzijn mag belicht worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨