Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Baby sterrenbeeld Maagd: dit kun je verwachten
0
Mama & baby Sterrenbeeld

Baby sterrenbeeld Maagd: dit kun je verwachten

Baby sterrenbeeld Maagd: dit kun je verwachten

Het teken Maagd (Virgo) loopt van circa 23 augustus tot 22 september. Maagd is betrouwbaar, nauwkeurig en ijverig. Het is een teken dat perfectionistisch is aangelegd en graag alles op orde heeft. Is je baby sterrenbeeld Maagd? Dit kun je in de toekomst verwachten!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Goed. Je baby is waarschijnlijk nog niet zo heel oud, dus veel karakter kun je misschien nog niet ontdekken. Maar er zijn wel een aantal tekenen van sterrenbeeld Maagd die al vroeg vertoond kunnen worden. Wil je voor de fun wat inzicht krijgen over een aantal goede (en mindere) eigenschappen, lees dan verder.

Lees ook: Maagd-seizoen 2022: tijd voor die grote schoonmaak

Maagd kinderen zijn van nature behulpzaam

Je Maagd kindje wil je misschien helpen met werkelijk waar álles. Wat ze jou maar zien doen. Van schoonmaken tot koken en werken in de tuin. Dit is natuurlijk onwijs schattig als ze klein zijn (en soms wat lastig, want joe, doorwerken zit er dan niet in), maar als ze ouder worden is dit serieus een fijne hulp in huis. Dit gedrag kan voorkomen uit het ‘behagen’ van jullie als ouder, maar het kan ook zijn dat je Maagd kindje gewoon graag bij jou in de buurt is.

Je Maagd baby gaat een sterke mening krijgen

Je gaat dit ongetwijfeld sneller opmerken dan je denkt, maar je baby gaat een sterke mening ontwikkelen (en steekt dit niet onder stoelen of banken). Bij mensen wie ze vertrouwen zijn ze niet verlegen om te vertellen wat ze denken. En dat dat ook hun waarheid is. Je Maagd baby kan ook erg kieskeurig zijn in wat ze wel of niet willen / fijn vinden / lusten… Dat kan een hele ‘strijd’ worden en die verlies je gegarandeerd ;-). Dat is ook niet erg; het is juist fijn dat ze zich durven uiten en ontwikkelen. Sla hun mening – hoe jong ze ook zijn – dan ook echt niet af en luister naar hun waarheid. Zo geef je ze zelfvertrouwen mee!

Lees ook: 10 kenmerken van sterrenbeeld Maagd

Je Maagd kindje houden van rust, regelmaat en reinheid

Elke baby heeft baat bij de drie R-en: Rust, Regelmaat en Reinheid. Maar je Maagd baby heeft hier éxtra veel baat bij. Ze houden niet van chaos en ongestructureerd (lees: onvoorspelbaar) leven. Zorg er dus voor dat er een Ritme komt, waar zij én jullie goed mee overweg kunnen. En als je, als ze wat ouder zijn, hun speelgoed opruimt, zorg er dan voor dat je ‘t doet volgens hun structuur. Of nog beter; leer ze al vroeg wat opruimen is (en laat ze het vooral zelf regelen).

Maagd is perfectionistisch

Grote kans dat je baby, geboren onder sterrenbeeld Maagd, een perfectionist blijkt te zijn. Dat kan soms lastig zijn en driftbuien opleveren, maar het is ook bewonderenswaardig. Ze zijn namelijk perfecte probleemoplossers én doen vaak alles in één keer goed. Bij een baby kan zich dit al uiten in bijvoorbeeld relatief ‘laat’ te gaan lopen (ze kijken liever eerst bij iedereen alles na en doen het dan in één keer goed, zónder vallen) of iets anders ‘later dan gemiddeld’ te gaan doen. Ik schrijf dit tussen haakjes omdat ieder kindje natuurlijk uniek is en z’n eigen pad hierin volgt. Let er bij je Maagd kindje trouwens op dat je niet te harde kritiek uit. Dat kan voor hen heel hard aankomen en dat maakt ze onzeker.

Lees ook: Leeuw Maagd cusp

Dit waren de vier grootste punten! Of je er nu in gelooft of niet; het is natuurlijk leuk om alvast over je Maagd baby te lezen wat je kunt verwachten. Wil je wat aanvullen? Wees welkom in de comments!

Kraamcadeau tips voor Maagd baby

Wil je (de ouders van) een Maagd baby verrassen met een leuk kraamcadeau? Doe hier inspiratie op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨