Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Waterman Vissen cusp
0
Sterrenbeeld

Waterman Vissen cusp

Waterman Vissen cusp

Ben jij geboren op 16 februari, 17 februari, 18 februari, 19 februari, 20 februari, 21 februari of 22 februari? Dan val je binnen de Waterman Vissen cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Waterman als Vissen in je. Je leest hier over de betekenis van Waterman Vissen cusp.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Waterman is een luchtteken. Waterman is onafhankelijk, onconventioneel en vooruitstrevend. Ze zijn humanitair, eerlijk en recht voor de raap. Ze hebben een sterke nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en nieuwe technologie. Waterman kan soms grillig en onberekenbaar zijn.

Vissen is een waterteken. Vissen is empathisch, medelevende en intuïtief van aard. Ze staan bekend als gevoelig, dromerig en artistiek. Vissen staan diep in contact met hun emoties en hebben een sterke verbinding met het spirituele. Vissen kan soms dagdromen en de grip op de realiteit verliezen.

Ben ik Waterman of Vissen?

– een veelgestelde vraag

Waterman Vissen cusp betekenis

Als jij geboren bent op 16 februari, 17 februari, 18 februari, 19 februari, 20 februari, 21 februari of 22 februari, dan val je binnen de Waterman Vissen cusp. Het thema Gevoeligheid hoort bij jou.

Geboren op de Waterman Vissen cusp brengt wisselende gevoelens met zich mee. Je hebt aan de ene kant de energie van de innovatieve Waterman, die het liefst de hele wereld toont wat ‘ie doet. Maar aan de andere kant zit de (schuchtere) Vissen, die het juist het liefst bij een eigen fantasiewereld houdt. Voordeel is dat jij, op deze cusp geboren, je binnenwereld naar buiten kunt brengen. Al je eigen ideeën, creativiteit en fantasieën: ze mogen er zijn. En je mag het naar buiten brengen! Grote kans dat je hier anderen juist mee helpt. Zet eventuele schroom opzij en stap op die middenstip om de wereld te laten weten wat jij kan bijdragen.

Een tip voor jou: Blijf jezelf tonen en trek je misschien wat minder terug in je eigen wereldje. Er is veel moois in de buitenwereld. Houd invloed waar jij invloed op kan uitoefenen, maar laat los wat niet van jou is. Draag niet de zorgen van anderen met je mee.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨