Volle Maan Kalender
Je leest nu...
‘Wat is mijn rising sign?’
1
Astrologie

‘Wat is mijn rising sign?’

'Wat is mijn rising sign?'

Je rising sign is hoe de wereld jou ziet. In het Nederlands zeg je ‘rijzend teken’. Hier haal je in de astrologie veel info over jezelf uit. Handig om te weten, maar hoe weet je nou wat je rising sign is (dus: in welk teken ‘ie staat)? Als jij met de vraag ‘Wat is mijn rising sign’ zit, lees dan vooral verder!

Je rijzende teken is dus hoe de wereld jou ziet. Het is het ‘masker’ dat jij draagt in hoe jij reageert en bent. Je rising sign kan dus afwijken van je reguliere sterrenbeeld (zon) en daarom is het fijn om te weten in welk sterrenbeeld jouw rising sign is.

Die check je in je geboortehoroscoop. Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de mogelijkheden die jij als persoon in je hebt. Je berekent je geboortehoroscoop aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten op dat exacte moment en op die exacte plek bepalen wie jij bent, hoe jij reflecteert op de wereld en hoe de wereld jou ziet. ✨

Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken! Aan de hand van die pagina kun je ook meteen kijken hoe de andere planeten in jouw geboortehoroscoop staan. Let op: het is voor het berekenen van je rising sign belangrijk dat je het exacte tijdstip van je geboorte weet!

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨