Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat betekent de Zon in tarot?
0
Tarot

Wat betekent de Zon in tarot?

De Zon in Tarot

De Zon in tarot is een kaart van vreugde, succes en vervulling. Het wordt geassocieerd met het astrologische teken Leeuw en wordt vaak gezien als een symbool van het huidige moment en de kracht van het individu.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

De Zon-kaart toont typisch een stralende zon met een gezicht in het midden, omgeven door een gouden halo of kroon. In sommige afbeeldingen wordt de zon ook getoond met een kind of figuur op een paard of wagen, die de vreugde en vrijheid van het huidige moment vertegenwoordigt.

Bij een tarotlegging kan de Zon aangeven dat de vraagsteller een tijd van groot succes en vervulling in zijn leven doormaakt. Het kan suggereren dat de vraagsteller zich zelfverzekerd en positief voelt over zijn huidige situatie en dat hij geniet van de successen van zijn werk. De Zon kan ook aangeven dat de vraagsteller een gevoel van vreugde en geluk in zijn leven voelt, en dat hij in staat is het huidige moment te omarmen en tevredenheid te vinden in zijn omstandigheden.

De Zon in tarot kan ook suggereren dat de vraagsteller een gevoel van voldoening ervaart, en dat ze kunnen genieten van de beloningen van hun harde werk. Het kan erop duiden dat de vraagsteller in staat is de positieve aspecten van zijn leven te zien en vreugde te vinden in zijn dagelijkse ervaringen.

Bij sommige lezingen kan de Zon in tarot ook aangeven dat de vraagsteller zich moet concentreren op het huidige moment en alle angsten of twijfels die hem of haar mogelijk tegenhouden los moet laten. Het kan de vraagsteller aanmoedigen om zijn eigen kracht te omarmen en zijn eigen prestaties te vieren.

Over het algemeen is de Zon-kaart een positieve en opbeurende kaart die vreugde, succes en voldoening suggereert. Het moedigt de vraagsteller aan om het huidige moment te omarmen en vreugde en geluk te vinden in hun huidige omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨