Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan in Steenbok (juni 2024): dit is de energie
0
Volle maan

Volle maan in Steenbok (juni 2024): dit is de energie

Volle maan in Steenbok (juni 2024): dit is de energie

Zaterdag 22 juni 2024 staat de volle maan in Steenbok, recht tegenover de zon in Kreeft. Wat betekent deze volle maan voor jou? Je leest ‘t in dit artikel!

Wanneer de volle maan in het aardeteken Steenbok staat, is het tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan met je doelen. Steenbok is een teken dat bekend staat om z’n discipline en doorzettingsvermogen. Dit teken moedigt je aan om je ambities serieus te nemen.

Volle maan in Steenbok en zomerzonnewende

De volle maan is altijd een moment van onthullingen en afrondingen. Als de volle maan in Steenbok staat, kun je verwachten dat deze thema’s een ‘professionele’ tint krijgen. Steenbok is namelijk een carrière-teken. Dit is dus een uitgelezen moment om je werkprestaties onder de loep te nemen en te besluiten wat je moet veranderen om je carrièredoelen te realiseren. Reflecteer op je professionele traject en bepaal wat goed loopt en waar aanpassingen nodig zijn!

Deze volle maan valt samen met de zomerzonnewende. Dit is de kortste nacht met het langste daglicht. Dit is iets wat deze periode nog krachtiger maakt voor nieuwe intenties en projecten. De langste dag van het jaar belicht namelijk nieuwe paden en perspectieven.

Aardbeienmaan

Wist je dat de volle maan van 22 juni 2024 een bijnaam heeft? Deze specifieke volle maan staat ook bekend als de Aardbeienmaan, een naam afkomstig uit de Native American traditie, waarbij de natuur als leidraad dient. De eerste zomervruchten worden rijp, een zoet moment dat symbolisch is voor vruchtbaarheid en groei. Het is dus letterlijk tijd om de vruchten te plukken van wat je eerder gezaaid hebt en te genieten van de zoete dingen van het leven.

✨ Spirituele boeken ✨