Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Volle maan september 2020 in Vissen: verhoogde intuïtie & dromen
2
Volle maan

Volle maan september 2020 in Vissen: verhoogde intuïtie & dromen

Volle maan in Vissen - VolleMaanKalender.nl

Woensdag 2 september staat de volle maan in Vissen ♓, recht tegenover de zon in Maagd. Wat betekent dat voor jou? Lees hier over de energie van de volle maan van september 2020! 🌕

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Op woensdag 2 september staat de volle maan in waterteken Vissen. De maan, zij die over onze emoties en gevoelens gaat. Over onze dromen en ons hart. En over wat we (onbewust) voelen en verlangen. En Vissen staat voor je introverte en gevoelige kant. Je intuïtie, je dromen… alles onder water. Dat wat jij goed kan aanvoelen, dat wat jij wéét – zonder dat iemand uitspreekt wat het is.

De energie van de volle maan in Vissen – september 2020

Vissen is een gevoelig sterrenbeeld, dat erg ‘op zichzelf’ is. Ook emoties kunnen versterkt worden aangevoeld. Vissen offert zich relatief snel op voor anderen en dat is ook de energie die rond deze volle maan hangt. Dat opofferen voor anderen, dat gaat vaak ten koste van jezelf. En dat merk je. Je neemt niet alleen de verantwoordelijkheden van anderen op je schouders. Je neemt ook hun emoties over.

Daarnaast staat Vissen ook voor creativiteit. Jezelf creatief uiten, of dat nu voor een publiek is (mogelijk houd je jezelf anoniem?) of alleen voor jezelf. Tijdens de volle maan van september 2020 heb jij je gedachten helder en weet je wat je wil.

Wist je dat… de volle maan van september 2020 ook wel de volle ‘maïs’ maan – Full Corn Moon – wordt genoemd? Vroeger werd deze periode gebruikt om maïs van het land te halen.

Dromen en herinneringen tijdens de volle maan in Vissen

Tijdens de volle maan in Vissen kun je intenser dromen dan gewoonlijk. Niet alleen omdat je tijdens een volle maan al onrustiger slaapt, ook omdat Vissen hét dromerige teken is. Je onthoudt je dromen meer, ze zijn levendiger en je wordt vermoeid wakker.

De volle maan in Vissen kan ook oude herinneringen en trauma’s naar boven halen. Dit heeft als doel heling en innerlijke rust. Is dat leuk? Niet altijd. Is het leerzaam? Absoluut. Laat het op je afkomen en go with the flow.

Geboortehoroscoop

In welke mate dit van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Vissen in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨