Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis mieren: wat je moet weten over deze harde werkers
0
Spirit Animals

Spirituele betekenis mieren: wat je moet weten over deze harde werkers

Spirituele betekenis mieren

Mieren zijn een van de krachtigste boodschappers als het gaat om natuur en aarde. Ze maken letterlijk hun thuis in de grond. En dat pad, dat maken ze zelf. Je leest hier over de spirituele betekenis van mieren!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat is de spirituele betekenis van de mier? De spirituele betekenis van de mier is hard werken, doorzettingsvermogen, discipline en uithoudingsvermogen. Mieren leven in hiërarchie en zijn om die reden efficiënt in het uitvoeren van hun taken.

Mieren worden beschouwd als ijverige, actieve en productieve dieren. Ze kunnen meer dragen dan hun eigen gewicht. Als je een mier ziet, dan mag je jezelf afvragen;

  • Mag je misschien ijveriger worden?
  • Mag je misschien actiever worden?

Een mier symboliseert ook gemeenschapszin en sociale samenwerking, zelfs wanneer het ten koste gaat van zichzelf. Sterker nog: mieren zijn in staat tot veel dappere acties als deze het doel van de gemeenschap dienen. Hardwerkende teamplayers, die zichzelf wegcijferen. Zie jij een mier? Dan kan het zijn dat je je individualiteit verliest ten behoeve van de gemeenschap waar je toe behoort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨