Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Moonsisters Moon Calendar 2022: de luxe scheurkalender vól tips en inspiratie
0
Shop

Moonsisters Moon Calendar 2022: de luxe scheurkalender vól tips en inspiratie

Moon Calendar 2022 - de luxe scheurkalender vól tips en inspiratie

De populaire Moon Calendar 2022 van de zusjes Lexmond is een luxe scheurkalender vol tips, weetjes en inspiratie. En dat in een prachtige, luxe uitvoering!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Gebruik de energie van de maan in je voordeel en haal het allerbeste uit je dag met deze Nederlandstalige Moon Calendar 2022 scheurkalender van de zusjes Lexmond. Met dagelijkse tips rondom de onderwerpen beauty, business, voeding, gezondheid, relaties en meer. ✨

Lees waarom je de beste presentaties geeft bij onder andere de maan in Boogschutter, je financiën het beste op orde krijgt bij de maan in Maagd, je carrière een vlucht kan nemen als de maan in Steenbok staat. Je hoeft er natuurlijk niet strikt naar te leven, maar het kan je wel helpen om meer uit de dag en jezelf te halen: 365 dagen per jaar, elke dag een cadeau voor jezelf of voor iemand die je liefhebt!

De Moon Calender 2022 is omrand met goud. Want, zoals ze zelf zeggen, wensen de zusjes je veel dagen met ‘gouden randen’. Daarnaast, en da’s erg creatief bedacht, kun je van de pagina’s origami vouwen. De bladzijdes zijn namelijk vierkant. En mocht je daar inspiratie voor nodig hebben: in de scheurkalender vind je diverse voorbeelden van hoe dat zou kunnen.

  • Moon Calendar 2022 - de luxe scheurkalender vól tips en inspiratie - voorbeeld
  • Moon Calendar 2022 - de luxe scheurkalender vól tips en inspiratie - iconen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨