Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Inspirerend Leven Agenda 2023: zo ziet ‘ie eruit
0
Shop

Inspirerend Leven Agenda 2023: zo ziet ‘ie eruit

Inspirerend Leven Agenda 2023: zo ziet 'ie eruit

De populaire agenda van Inspirerend Leven komt er weer aan! De Inspirerend Leven Agenda 2023 staat in het teken van opnieuw je eigen pad vinden. Hij is nu al te bestellen. Wees er snel bij, want deze agenda is ieder jaar al op tijd uitverkocht. Je vindt in dit artikel vast een sneakpreview…

De zomer moet nog beginnen, maar de eerste agenda’s voor het komende jaar verschijnen al… Zo ook de Inspirerend Leven Agenda 2023.

Deze agenda gaat over jou, je eigen pad en je intuïtie: ‘Luister naar je innerlijke stem door de ruis van alledag en maak connectie met wat en wie echt belangrijk voor je is. Met behulp van het ritme van de seizoenen en de maancyclus hervind je je balans.’

De Inspirerend Leven Agenda 2023 is een agenda vol praktische tips voor meer rust en verbinding met jezelf. Er is ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen. Met bijzondere quotes van inspirerende auteurs, magische beelden en warme kleuren. Inclusief maankalender 2023. Handig!

Bekijk hier een kleine impressie van de agenda.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨