Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele Powervrouw: Steffy Roos du Maine
0
Interviews, verhalen & columns

Spirituele Powervrouw: Steffy Roos du Maine

Spirituele Powervrouw: Steffy Roos du Maine

In dit artikel uit de Spirituele Powervrouw-reeks spreken we Steffy Roos du Maine: CEO, auteur en creator van het Mindful & Miljonair boek en bijbehorende kaartenset. Een spiritueel ondernemer met een inspirerend verhaal! Lees je mee?

Hi! Wat is je naam en wat is het wat je doet?

Ik ben Steffy Roos du Maine, ondernemer, schrijver en spreker. Vorig jaar verscheen mijn boek Mindful & Miljonair – De spirituele gids voor zakelijk succes bij Uitgeverij Spectrum en het Mindful & Miljonair kaartendeck. Ik combineer het spirituele graag met het zakelijke, want hiernaast ben ik ook CEO van een juridisch en medisch advies bureau met 7 miljoen aan omzet, 5 kantoren, 60 medewerkers en 70 freelancers.

Waarom ben je hier (ooit) mee begonnen?

Ik wist al heel jong dat ik rijk wilde worden. Ik wist alleen niet hoe. In het begin wilde ik vooral aan de buitenwereld laten zien dat ik iets kon. Ik leefde volgens het play-hard-work-hard-model en zorgde helemaal niet goed voor mezelf. Ik putte mezelf steeds meer uit, totdat ik in een spiritueel bad werd gegooid op Burning Man. Vanaf dat moment wist ik: dit heb ik nodig in mijn leven. Spiritualiteit heeft mij en mijn bedrijven nog harder laten groeien. Hieruit ontstond ook mijn missie: mensen inspireren over hoe je met spirituele tools zakelijk kunt groeien.

Hoe ben je dit geworden?

Voordat ik mijn boek schreef en begon met School of Samkalpa heb ik heel veel zelf uitgeprobeerd, gelezen en cursussen gevolgd. Ik miste hierbij een laagdrempelige gids, ik had namelijk geen idee hoe ik met ‘spiritualiteit’ kon beginnen, en dat ik het ook zakelijk kon inzetten: daar had ik al helemaal geen idee van. Ook miste ik een kaartendeck dat ik kon inzetten voor vragen op business gebied. Daarom heb ik dit zelf gecreëerd voor iedereen die spirituele tools en business met elkaar wil combineren.

Wat kan dat wat jij doet voor iemand betekenen?

Met School of Samkalpa, mijn podcast, boek en kaartendeck, inspireer ik mensen om spirituele tools in te zetten voor zakelijk succes. Ik praat daarnaast openlijk over geld en waarom dit ook energie is. Want je mag én spiritueel én succesvol zijn én bakken met geld verdienen. Met mijn producten leer ik mensen om groter te dromen, te doen en te stralen, want dát is waarom jij hier bent gekomen.

Stance Photography - Steffy Roos du Maine
Foto: Stance Photography

Welke praktische tools, tips of rituelen wil je meegeven?

Tip 1: Wat mij altijd helpt als ik vastloop, is een kaartje trekken. Het is even een momentje voor mezelf waarin ik contact maak met mijn intuïtie. Dit werkt echt áltijd. Maak hier daarom tijd voor als je merkt dat je niet verder komt. Vaak denken we dat we geen tijd hebben, maar geven dit soort kleine momentjes ons zoveel terug.

Tip 2: Gebruik de maan als businesscoach. De maan is een geweldig instrument om stil te staan bij wat je wilt bereiken, wat je al hebt bereikt en wat je beter kunt loslaten. Daarom sta ik hier bij iedere nieuwe en volle maan bewust bij stil door te journalen, mediteren en visualiseren.

Tip 3: Manifesteren is echt mijn go to spirituele tool, zowel op persoonlijk als business gebied. Ik ga altijd helemaal op in mijn visualisaties en voel hoe dankbaar ik ben in dat moment. En daarna durf ik ook de stappen te nemen die daarbij horen, ook al is dat megaspannend. Na een intense visualisatie heb ik bijvoorbeeld grote namen uit de spirituele wereld uitgenodigd voor mijn nieuwe Engelse podcast waaronder Baptist de Pape en Fia Forstrom. Niet veel later waren ze bij mij te gast! Laat je dus niet stoppen door je grootste dromen, maar omarm ze.

Wat wil je verder nog kwijt?

Op dit moment ben ik bezig met mijn nieuwste project dat draait om ongelimiteerd leven. Als ik iets heb geleerd, is het wel dat iedereen dit kan bereiken. Je moet alleen weten hoe. Stay tuned for more!

Headerfoto: Rosalie Voortman

In de Spirituele Powervrouwen-reeks interviewen wij vrouwen die bezig zijn op ’t gebied van astrologie, spiritualiteit of de maan. Je leert over diverse werkzaamheden én kunt zelf aan de slag met de tips, tools & tricks die zij met jou delen! Wil je jezelf (of iemand anders) aanmelden voor een interview, lees dan dit artikel of vul meteen het interview-formulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨