Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis zwarte vlinder
0
Spirit Animals

Spirituele betekenis zwarte vlinder

Spirituele betekenis zwarte vlinder

Zie jij een zwarte vlinder en ben je benieuwd naar de spirituele betekenis? In dit artikel leggen we je uit waarom het zien van een zwarte vlinder iets moois is, vooral na een moeilijke periode.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Een vlinder staat voor de ziel, liefde en metamorfose. Het is een spiritueel krachtdier. Vlinders bieden troost, maar geven ook een duidelijke boodschap af.

De zwarte vlinder in het bijzonder.

Zwart staat voor een moeilijke periode of donkere kant van jezelf, om vervolgens een nieuwe start te kunnen maken. Zie jij een zwarte vlinder, dan kruip je misschien wel net uit een diep dal waar je doorheen moest om te kunnen groeien. Er komt licht aan het einde van de tunnel. Er komt ruimte voor groei.

Een zwarte vlinder staat voor…

  • Spirituele groei
  • Spirituele ontwakening
  • Einde van een moeilijke periode
  • Donkere kant van jezelf (donkere nacht van de ziel)
  • Transformatie / metamorfose

Het zien van een zwarte vlinder is een goed voorteken.

Dit is omdat de zwarte vlinder een bijzondere transformatie symboliseert: eentje van kracht. Daar waar jij zelf denkt dat je niet goed genoeg bent, niet sterk genoeg bent of niet slim genoeg bent om iets te realiseren, geeft de zwarte vlinder jou aan dat je dit wél kunt. Dit zal jou uiteindelijk ergens van vrijmaken of vrijheid bieden. Dit kan zijn letterlijke vrijheid, maar ook bijvoorbeeld financiële vrijheid of mentale vrijheid.

Het zien van een zwarte vlinder kan een teken van elegantie zijn: een uitnodiging om eleganter te leven. Kleed jezelf aan alsof iedere dag je beste dag ooit is. ‘Verwaarloos’ jezelf niet. Je mag er iedere dag opnieuw zijn – en laat dat ook zien!

Zwart is de kleur van mysterie, van het donkere. Als een zwarte vlinder op je pad komt, dan kan dit betekenen dat iets zich aan jou wil tonen. Iets komt er aan het licht. Het mysterie komt beetje bij beetje naar boven drijven. Als er iets voor jou verborgen is, dan zal zich dat de komende dagen aan je openbaren.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨