Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis knipperende lamp
0
Spiritualiteit

Spirituele betekenis knipperende lamp

Spirituele betekenis knipperende lamp

Begint je verlichting ineens te knipperen? Het kan natuurlijk zo zijn dat je verlichting ‘op’ is. Of stuk. Maar het kan ook een spirituele betekenis hebben. Lampen die knipperen zijn namelijk een vorm van communicatie. Een teken. Een boodschap. Lees hier over de spirituele betekenis van een knipperende lamp!

Een bureaulamp, het lampje bij de afzuigkap, een willekeurige straatlamp of een lamp op kantoor. Het kan maar zo ineens zijn dat een lamp begint te knipperen. Je eerste ingeving is waarschijnlijk ‘die is stuk’ of ‘het peertje heeft zijn beste tijd gehad’. Controleer (op een veilige manier!) of dat zo is, als dit een lamp in je eigen huis is. Blijft de lamp knipperen terwijl alles verder goed zit? Dan kan het betekenen dat iemand jou een boodschap wil sturen. Een bericht. Het is een teken vanuit het universum. Van spirit, de engelen of overledene(n).

Zelf schrijf ik dit artikel nu omdat ik deze week al drie keer (!) een knipperende lamp ben tegengekomen. Eerst in onze woonkamer, vervolgens bij de afzuigkap en daarna ‘s ochtends op straat. Okay, duidelijk. Er is een boodschap voor mij.

En nu? Wat te doen?

Bedenk als eerste waar je gedachten waren op het moment dat de lamp (of lampen) begon met knipperen. Dacht je aan iets specifieks? Of aan iemand? Daarnaast kun je bekijken waar je op dat moment mee bezig was. Onderweg, thuis of op het werk? Door stil te staan in het moment en je bewust te zijn van wat er zich in je binnenwereld én in je buitenwereld afspeelt, kun je de boodschap ontcijferen.

Je mag ook vragen wie het is en wat de bedoeling is. Stel je vraag hardop voor en sluit je gesprek altijd (in dankbaarheid) af. Tip: lees eerst dit artikel over contact zoeken met overledenen. Vooral als het een eerste keer is dat je contact zoekt.

Het zien van knipperende lampen is trouwens niet meteen iets om bang voor te zijn. Het gaat vaak niet om slechte entiteiten, maar juist je geliefden die nog bij je zijn.

(1) Comment

  1. Kan iemand mij vragen wat sterk knipperend betekent als je een vraag stelt en bij een volgende vraag 1x knipperen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨