Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 00:00 uur
0
Engelentekens

Spirituele betekenis 00:00 uur

Spirituele betekenis 00:00 uur

Zie je regelmatig 00:00 op de klok? De engelen willen je wat vertellen. Je leest hier over de spirituele betekenis van 00:00 uur!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In dit artikel lees je over de spirituele betekenis van 00:00 uur op de klok. Dit wordt ook wel een spiegeluur genoemd: een dubbel uur. Als je dit herhaaldelijk ziet zónder dat je er naar zoekt, dan zit er een boodschap van de engelen voor je in. 

Je engelen willen je iets laten weten. Dat kunnen ze doen door een teken te sturen, bijvoorbeeld in de vorm van dubbele getallen. Het regelmatig zien van zulke tekens wordt ook wel synchroniciteit genoemd.

Het is een belangrijk bericht, dat je niet mag negeren.

De boodschap van de engelen is dat je niet moet wachten. Je offert jezelf nu teveel op. Ga voor je eigen dromen. Luister naar de signalen, boodschappen en synchroniciteiten die je op je pad krijgt.

De 0 in numerologie betekent ‘niets’, maar daardoor juist alles. Het staat voor een nieuw begin: een leeg canvas en een onbeschreven pagina. Het is het begin van alles. Creatie kan pas komen als je daar ruimte voor hebt en getal nul geeft je die ruimte. Na nul komen immers alle andere getallen. Ook staat getal 0 voor het Goddelijke, het divine. Het is een spiritueel getal. Omdat de nul visueel op een cirkel lijkt, staat ‘ie symbool voor eeuwigheid, evolutie en oneindigheid.

Waar wacht je nog op? Vervolg je eigen weg en respecteer je grenzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.