Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis adelaar
0
Spirit Animals

Spirituele betekenis adelaar

Spirituele betekenis adelaar

Zie je een adelaar of ben je op zoek naar de spirituele betekenis van een adelaar? Je leest hier over de betekenis van een adelaar, inclusief wat het betekent als je over een adelaar droomt!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Een adelaar is een belangrijk teken, al vanuit oudsher. Het is een van de hoogst-vliegende vogels en dat maakt ‘m een waar krachtdier. Zie je een adelaar? Luister dan goed naar signalen, want dit kan wijzen op een periode van grote kracht in je leven.

Het zien van een adelaar kan ook een teken zijn van uitbundige vrijheid en van het leven bezien vanaf een nieuwe hoogte. Zit je vast in een situatie, bekijk ‘t dan van bovenaf. Een adelaar is verbonden met element lucht; je mag meer vanuit je hoofd reageren (in plaats van vanuit je hart).

Daarnaast kan een adelaar moeiteloos jagen. Dat symboliseert dat een adelaar altijd moeiteloos krijgt wat ‘ie verlangt. Zie je een adelaar, dan mag je de spirituele betekenis zien als het achterna jagen van je dromen en het behalen van je verlangens.

Symboliek van de adelaar

  • Moed
  • Kracht
  • Schepping
  • Vernieuwing
  • Wedergeboorte

Dromen over een adelaar

Droom je over een adelaar? Dat kan verschillende betekenissen hebben. Zie je een adelaar in vlucht (of in de lucht), dan heeft het te maken met perspectief. Bekijk een situatie eens vanuit een ander perspectief, bijvoorbeeld van bovenaf. Het kan ook zijn dat iets in een situatie jou is ontgaan; welk detail mag jij zien?

Daarnaast is het dromen over een adelaar een boodschap van het Universum om meer aandacht te besteden aan je innerlijke stem. Dat is jouw kracht, vertrouw erop!

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.