Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Boogschutter Steenbok cusp
0
Sterrenbeeld

Boogschutter Steenbok cusp

Boogschutter Steenbok cusp

Ben jij geboren op 19 december, 20 december, 21 december, 22 december, 23 december, 24 december of 25 december? Dan val je binnen de Boogschutter Steenbok cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Boogschutter als Steenbok in je. Je leest hier over de betekenis van Boogschutter Steenbok cusp.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Boogschutter is een vuurteken. Boogschutter is enthousiast en avontuurlijk. Ze zijn altijd vol optimisme op zoek naar iets nieuws. Vanwege hun avontuurlijke filosofie kunnen ze chaotisch en rommelig overkomen. Er lijkt geen structuur in te zitten, maar daar zit Boogschutter niet mee. Ze houden wel van een risico, vooral als dat betekent dat ze vrijheid hebben. Boogschutter kijkt naar de toekomst en probeert niet te lang stil te staan bij het verleden.

Steenbok is een aardeteken: geduldig, volhardend en hard werkend. Ze zijn betrouwbaar, ondernemend en constructief. Aanpakken is hun motto! Een valkuil van een Steenbok is dat ze soms wat pessimistisch kunnen zijn. Ze snappen heel goed dat je hard moet werken, en zien daardoor niet altijd alle kansen en mogelijkheden.

Ben ik Boogschutter of Steenbok?

– een veelgestelde vraag

Boogschutter Steenbok cusp betekenis

Als jij geboren bent op 19 december, 20 december, 21 december, 22 december, 23 december, 24 december of 25 december, dan val je binnen de Boogschutter Steenbok cusp. Het thema Profetie, oftewel voorspellen/uitspreken, hoort bij jou. Dit thema kun je zien als rode draad in je leven; jij bent de persoon die verhalen aan elkaar knoopt en die voor de groep kan/durft/wil staan om dit uit te spreken. Wist je dat Jezus Christus deze plaatsing heeft? Hij valt met 25 december in de Boogschutter Steenbok cusp. Ook daarom is Profetie een thema voor jou.

Geboren binnen de Boogschutter Steenbok cusp bezit je de gave om te zien wat je moet doen én om dit zelf praktisch uit te voeren. Je bent een denker, maar zeker ook een doener. Je houdt niet van veel lagen op de werkvloer; aanpakken maar. Jij bent de initiator van een project, maar vaak ook de uitvoerder. Juist door jouw hands-on instelling en de skills die je bezit. En krijg je geen medewerking, dan doe je het gewoon alleen. Kan je prima!

Je hebt ook tegenwerkende elementen in je. De vurige en impulsieve Boogschutter wil gaan gaan gaan, maar de aardse Steenbok zoekt soms net wat meer voorbereiding (en is wat trager). Je ‘mist’ het element lucht en het element water en daardoor kun je wat zwaarder op de hand zijn. Je bent wat serieuzer in alle bedoelingen en dat heeft niet iedereen altijd even goed door. Wat jij goed snapt is de kracht van het zwijgen. Zwijgen is goud. Je zegt liever niks en houdt de informatie bij je, dan dat je je leegstort en het tegen je gebruikt kan worden.

Een tip voor jou: Leer jezelf beter kennen. Door jezelf nóg beter te leren kennen, val je minder ten prooi aan je eigen buien. Zorg ervoor dat je jezelf niet afsluit van de buitenwereld (hoe lekker dat cocoonen soms ook is). Laat je warme, liefdevolle kant naar buiten en stel je hart wat vaker open.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨