Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Waarom ik van je hou – vragenspel voor koppels
0
Shop

Review: Waarom ik van je hou – vragenspel voor koppels

Review: Waarom ik van je hou - vragenspel voor koppels

In deze review lichten we ‘Waarom ik van je hou: het ultieme vragenspel voor koppels‘ uit. Leer je partner in 64 vragen nóg beter kennen. We zijn all about love, dus erg fijn om dit deck te kunnen testen. Lees je mee?

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Herken je dat? Het is avond, je hebt allebei gewerkt en de kinderen liggen op bed. De televisie staat aan en je bent allebei verzonken in je telefoon. Het is fijn om ‘even niets’ te hebben, zeker. Maar goed voor je relatie is het niet. Nemen jullie nog weleens tijd voor elkaar? Zonder kinderen, zonder afleiding?

Het ‘Waarom ik van je hou – Het ultieme vragenspel voor koppels’ is uitgebracht om stellen meer tijd met elkaar te laten doorbrengen. Met het volle bewustzijn. Geen televisie of telefoon erbij; alleen maar jullie twee samen met dit spel (en een hapje en drankje, natuurlijk).

Waarom ik van je hou - vragenspel voor koppels

Hoe kun je het Vragenspel voor koppels gebruiken?

Het wordt een spel genoemd, maar er zijn geen verliezers. Jullie winnen allebei, omdat je tijd met elkaar doorbrengt. Op veel vragen zul je snel een antwoord hebben. Voor andere vragen heb je weer meer tijd nodig. Daarnaast kunnen de antwoorden ook weer een gesprek opleveren.

Het is dus niet zo dat je moet haasten om door alle kaarten heen te komen. Zeker niet. Je kan het deck erbij pakken, de kaarten schudden en een stapeltje maken. Wanneer je behoefte hebt aan een vraag, dan pak je een kaart.

Bekijk ook de slideshow hieronder voor een impressie van de kaarten.

  • Waarom ik van je hou - vragenspel voor koppels
  • Waarom ik van je hou - vragenspel voor koppels
  • Waarom ik van je hou - vragenspel voor koppels
  • Waarom ik van je hou - vragenspel voor koppels

De kaarten komen in een kleine verpakking, waardoor het makkelijk is om ‘m overal mee naartoe te nemen. Op vakantie, tijdens een weekendje weg of op date… Met het Waarom ik van je hou: het ultieme vragenspel voor koppels hoef je niet meer stil te vallen én leer je elkaar beter, bewuster kennen.

Ook een leuk cadeautje voor de komende feestdagen. Wie verras jij met deze kaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨