Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Luna – kleurboek voor volwassenen
1
Shop

Review: Luna – kleurboek voor volwassenen

Luna - kleurboek voor volwassenen

Luna is een prachtig kleurboek voor volwassenen. Grafisch ontwerper en illustrator Maria Trolle heeft haar best gedaan om iets magisch neer te zetten en dat is helemaal gelukt. Het is nu aan jou om hier kleur aan te geven! Lees hier onze review.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ga mee op een magisch avontuur in de prachtige wereld van Luna. Geniet van een wandeling bij maanlicht door een tuin vol bloemen, ontdek fantastische plantenschatten in een dichtbegroeid bos en tref achter elke boom en kronkel in het bospad een nieuw sprookje aan. Geef je gedachten rust en kalmeer je geest door alle prachtige planten en dieren in Luna’s wereld te kleuren.

Het Luna kleurboek is een A4-formaat hardcover boek van 96 pagina’s. Het boek is gebonden met een linnen rug en zowel de voorkant als de achterkant zijn voorzien van zilverfolie. Een luxe kleurboek, en zo voelt ‘ie ook aan. De kwaliteit is waanzinnig. Dit mooie kleurboek bevat kleurplaten van bloemen, vogels, dieren en sprookjesfiguren. Stuk voor stuk bijzondere kunstwerken.

Handig: achter in het boek vind je een register van alle planten, vogelsoorten en vlinders die je in het kleurboek tegenkomt.

Kleurboek voor volwassenen

Wist je dat kleuren heel rustgevend en ontspannend werkt? Het is niet voor niets dat kleurboeken voor volwassenen zo hip zijn. Je focust je volledig op het kleuren en de afbeelding, waardoor je je gedachten vrij kan maken van andere zaken. Daarnaast doet kleuren een beroep op je creatief vermogen, en dat kan weer nieuwe inspiratie geven of oude blokkades opheffen. Kleuren voor volwassen is mindful! En als je dan toch een kleurboek moet kiezen, waarom dan niet zo’n prachtig exemplaar als deze?

Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van de kleurplaten.

  • Luna - kleurboek voor volwassenen
  • Luna - kleurboek voor volwassenen
  • Luna - kleurboek voor volwassenen

Maria Trolle is de maker en bedenker van dit prachtige kleurboek voor volwassenen. Ze is grafisch ontwerper en illustrator en dat is te zien. Haar liefde voor tuinieren loopt als een groene draad door haar tekeningen. Naast Luna heeft ze ook nog de kleurboeken Schemertijd, Botanische Tuin, Flora & Fauna en Droomreis gemaakt.

Luna wordt uitgegeven door MUS Creatief. Andere uitgaven van deze uitgeverij zijn Dromenduider, De astrologie van liefde & seks, Maangids, Maanmatch en Bullet Journal Astrologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.