Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: De geheimen van space clearing
0
Shop

Review: De geheimen van space clearing

Review: De geheimen van space clearing

Wil je weten hoe je je huis energetisch kunt reinigen? Dit wordt ook wel Space Clearing genoemd. Met het nieuwste boek van Denise Linn leer je praktische opruimmethodes om je huis energetisch op te ruimen; van traditionele ceremonies tot moderne technieken. Lees hier onze review!

In ‘De geheimen van space clearing‘ leer je van space clearing-expert Denise Linn de kunst van het reinigen en harmoniseren van de energie in een ruimte. Hierdoor gaan mensen zich positiever voelen; er komt balans in relaties en blokkades verdwijnen. Zo komt er ruimte voor overvloed, creativiteit en welzijn. Iedere ruimte transformeert met behulp van feng shui, opruimen, gebed, kristallen, essentiële oliën, mystieke mudra’s, wijwater, pendels en meer.

In dit 233 pagina’s tellende boek vind je informatie en inspiratie over…

  • De basis van space clearing
  • De diepere werking van je space clearing-attributen

Herken je dat gevoel? Je loopt een ruimte in en het voelt meteen licht of juist zwaar. De energie die er hangt, is voelbaar. Zo werkt het ook met personen en (alledaagse) items. Je voelt of iets een zware energie heeft, of juist licht. Positief en negatief. Opbeurend of juist neerhalend. Er is een Engelstalig gezegde: the elephant in the room. Er staat een (onzichtbare) olifant in de ruimte. Iedereen voelt ‘m. Het is de energie van iets dat (nog) niet is uitgesproken en opgeschoond.

Wat is space clearing?

Het boek begint met het belangrijkste (in mijn ogen): uitleg over wat space clearing is en wat het voor je kan doen. Want hoe mooi een term ook klinkt op de voorkant van een boek, je moet er natuurlijk wel iets van snappen én het is belangrijk dat je er mee aan de slag kunt.

Space clearing (ook wel ‘helen’ of ‘zuiveren’) gaat om uit het opschonen van energieën in hoofd, hart en huis. Dit boek gaat naar mijn idee vooral over het energetisch reinigen van je huis en alle ruimtes, maar uiteraard werkt een ‘schone’ ruimte door in je hoofd en hart. Alles is uiteindelijk energie.

Space clearing doe je dus zodat je oude energie opschoont en ruimte maakt voor positieve en nieuwe energie. De bedoeling is altijd om meer harmonie en evenwicht te creëren, zowel in je omgeving als bij jezelf.

Dit kun je doen met bepaalde attributen, ceremonies en rituelen. Denk hierbij aan wierook, het chanten van bepaalde woorden of zinnen, het gebruik van de natuur of het maken van bepaalde gebaren.

Ook wordt er uitgelegd hoe je een eigen crystal grid kunt leggen om de energie van je huis in balans te krijgen.

Space clearing affirmaties voor je huis

Een praktisch voorbeeld uit het boek: space clearing affirmaties die je direct kunt gebruiken. Affirmaties zijn uitspraken die je gebruikt om je intenties kracht bij te zetten. Je spreekt ze altijd uit in de tegenwoordige tijd. Dat heeft te maken met de Wet van Aantrekkingskracht.

  • Voordeur en gang – Ik verwelkom vreugde en nodig stralende levenskracht uit om mijn huis binnen te komen.
  • Kelder – Ik heb vrede met mijn verleden. Mijn verleden is helder en stralend.
  • Keuken en eetkamer – Ik word gevoed en verzorgd op alle terreinen van mijn leven.
  • Woonkamer – Ik ontspan in de wetenschap dat ik een uitstekende relatie heb met vrienden en familie.
  • Slaapkamer – Mijn lichaam en mijn leven worden gevoed en hersteld.
  • Badkamer – Mijn lichaam en mijn leven worden gereinigd, gezuiverd en geheeld. Heilig water zuivert mijn leven. Ik word verfrist en vernieuwd.
  • Thuiskantoor – Ik houd van mijn werk. Alles wat ik doe heeft een uitstekend resultaat. Er stroomt overvloed in mijn leven.
  • Zolder – Ik richt mij op hogere gebieden.

Dit was een van de praktische onderdelen uit het boek. De komende periode lees je op onze site meer praktische tips uit dit boek. Wil je er zelf mee aan de slag? Koop het boek dan direct via Bol.com.

Review

Het boek is een praktisch handboek, zoals je ook kent van haar eerdere uitgaven. Het is een boek dat je in één keer kunt lezen, maar daarna altijd als naslagwerk houdt. Je vindt er talloze manieren om een space clearing te doen; voor iedere soort cleaning en healing en voor iedere ruimte in huis weer andere ceremonies en rituelen. Ook geeft het boek duidelijk aan wanneer je een space clearing zou kunnen doen. Bijvoorbeeld bij het betrekken van een nieuw huis, bij het thuisbrengen van een nieuw gezinslid (een kindje, bijvoorbeeld), bij scheidingen of ziekte.

De geheimen van space clearing‘ is geschreven voor Denise Linn. Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers. Dit boek wordt uitgegeven door spiritueel uitgeverij AnkhHermes. Andere boeken van deze uitgeverij zijn onder andere ‘Leven met de Maan‘, ‘Leven met de Mercurius retrograde‘ en ‘Leven met de Sterren‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨