Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Pallas in Kreeft 2023
0
Transits

Pallas in Kreeft 2023

Pallas in Kreeft 2023

Vanaf 16 februari 2023 gaat Pallas in Kreeft. Pallas gaat dan ‘direct’ na een periode van retrograde. Wat betekent dit voor jou? Dat lees je in dit artikel!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat is Pallas in astrologie?

Asteroïde Pallas wordt ook wel asteroïde Pallas Athena genoemd. In astrologie is Pallas een van de minder bekende hemellichamen, maar toch kun je hier veel wijsheid uithalen. Het is een asteroïde die symbool staat voor creativiteit, intelligentie en strategie. En natuurlijk voor wijsheid.

Pallas heeft een krachtige invloed op de manier waarop je je verhoudt tot je omgeving. Ook geeft Pallas weer hoe je je eigen wijsheid gebruikt om beslissingen (van klein tot groot) te maken. Dat is haar strategische kant. De plaatsing van Pallas in je geboortehoroscoop geeft aan hoe je je wijsheid en creatieve vaardigheden het beste kunt gebruiken, maar ook hoe je je emoties en gevoelens het beste kunt uiten en hoe je (strategische) keuzes maakt.

Pallas in Kreeft 2023

Met Pallas in Kreeft is de energie van Pallas gekoppeld aan de energie van waterteken Kreeft. Kreeft is het teken van huis, thuis en familie. Het is de ‘moeder’ van de familie. Nu Pallas sinds 16 februari 2023 in Kreeft is ligt de focus dan ook op warmte, zorgzaamheid en emoties. Het is nu dan ook een perfect moment om te werken aan het verbeteren van je emotionele en sociale skills. Kruip uit je schulp (zowel emotioneel als fysiek) en connect met de mensen om je heen. Omdat teken Kreeft ook over huis gaat, is dit ook een ideale tijd om te werken aan een fijne omgeving voor jezelf. Ruim je huis op en richt eens een hoekje anders in. Hoe kun je je (spiritueel) beter verbinden met jezelf? Misschien wil je aan de slag met een thuisaltaar. Gaat dat wat te ver of heb je er de ruimte niet voor: laagdrempelig instappen kan ook, door bijvoorbeeld kaarten en/of stenen neer te leggen.

Pallas staat de komende maanden in Kreeft. Op 2 mei 2023 gaat Pallas in Leeuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨