Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Numerologische betekenis van de Dag van de Aarde (22-04-2021)
0
Numerologie

Numerologische betekenis van de Dag van de Aarde (22-04-2021)

Numerologische betekenis van de Dag van de Aarde (22-04-2021)

Donderdag 22 april 2021 is het wereldwijd de Dag van de Aarde (Earth Day). 🌎 Doel van deze dag is om mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en het leven daarop. Dit is de numerologische betekenis!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Persoonlijk ben ik altijd gek geweest op ‘alles boven ons hoofd’. De hemellichamen, zoals de sterren, de zon en de maan, hebben altijd een grote plek in mijn hart gehad. Ik kijk ‘s avonds en ‘s nachts graag omhoog, maar het is absoluut ook goed om met beide benen op de grond te staan. Om te beseffen wat we hier hebben. De aarde. Om ons bewust te zijn van hetgeen om ons heen. Zo ook de problematiek die we hier hebben rondom de natuur, het milieu en klimaatverandering. Tijdens de Dag van de Aarde wordt dit nog eens belicht.

Numerologische betekenis Dag van de Aarde 2021 🌱

Ook numerologisch gezien is de Dag van de Aarde een bijzondere dag. De datum, 22-04-2021, heeft de energie van getal 1, getal 2 en getal 4. De totaalsom van de datum geeft getal 4 – het belangrijkste energetische getal van de Dag van de Aarde 2021. Ik leg je de betekenis van alle getallen en de algemene energie van de Dag van de Aarde graag uit.

  • Allereerst dus getal vier. Dit is gebaseerd op de totale som van de getallen van de datum: 2+2+0+4+2+0+2+1=13, en dat verkleint naar één getal maakt 1+3=4. Getal 4 staat onder andere voor vastberadenheid. We zijn vastberaden om de aarde beter achter te laten voor de volgende generaties. En wij kunnen daar, ieder individu, aan bijdragen. Denk maar eens aan dingen verkopen om ze een tweede leven te geven, het hergebruiken van materialen of het scheiden van afval. Als je dat gestructureerd doet en je bent vastberaden om ‘t vol te houden, dan maak je absoluut een verschil! Ook het doorgeven van kennis aan nieuwe generaties is belangrijk. Kennis is zó waardevol.
  • Getal twee komt vaak voor in deze datum. Het getal twee staat in de numerologie voor relaties. Relaties op allerlei fronten: met vrienden, collega’s, je geliefde(n) en noem maar op. Het draait om samenzijn, gezelschap, romantiek en samenwerking. Ik zie getal twee altijd als het getal van de vrede. Het getal dat bindt en verbindt, het getal dat ruzies oplost en het getal dat begrip kan tonen voor iedereen. Voor de Dag van de Aarde betekent dat saamhorigheid. Samen begrijpen dat de aarde ons lief is. En dat we ‘m ook niet voor lief mogen nemen. Het is een vredig getal, en dat werkt voor ‘t hele collectief vandaag.
  • Ook getal één zit in de datum. Getal 1 staat voor zelfstandigheid, initiatief en innovatie. Het is het getal van leiderschap, van naar voren stappen en van initiatief nemen. Iets dat juist op de Dag van de Aarde goed is om te doen. Hoe kun jij jouw steentje bijdragen aan een betere wereld?

Kortom, de numerologische betekenis van de Dag van de Aarde 2021 is er eentje om gezamenlijk naar voren te stappen, initiatief te tonen en de aarde te waarderen. Alles begint met bewustzijn en handelen. 💚

Het jaar 2021 is in numerologie een 5-jaar. Het getal 5 staat in numerologie voor vrijheidongebondenheid en variatie. Een andere betekenis voor 2021 is dat het een jaar wordt van overgang en grote veranderingen. Je leest in dit artikel meer over de numerologische energie van 2021. Wil je weten hoe jouw 2021 eruitziet op basis van jouw levensgetal? Check dan het artikel ‘Wat gaat 2021 jou brengen? Bereken hier jouw persoonlijke jaar 2021!‘.

Foto: Full Disk Earth, Apollo 17, 1972 – The New York Public Library

Boek: Numerologie in woord, beeld en getal

Leer in het boek ‘Numerologie in woord, beeld en getal‘ meer over numerologie. Zo leer je jezelf interpreteren. Je sterke punten, je leerpunten en nog veel meer!

Nieuwsbrief: meld je nu aan voor astro-updates in je inbox!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨