Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maanstanden februari 2023: een overzicht
0
Maan

Maanstanden februari 2023: een overzicht

Maanstanden februari 2023: een overzicht

Ben je benieuwd naar de maanstanden van februari 2023? In dit artikel praten we je bij over de plaatsing van de volle maan, het laatste kwartier, de nieuwe maan en het eerste kwartier in februari.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

De volle maan in Leeuw van zondag 5 februari 2023 focust op persoonlijke expressie, creativiteit en zelfvertrouwen. Je kunt een sterke drang voelen om voor jezelf op te komen en om gezien te worden. Tegelijkertijd is het belangrijk om je ervan bewust te zijn dat deze energie ook een gevoel van opstandigheid oproept. Misschien voel je je daarom een beetje rusteloos onder deze volle maan. Het is belangrijk om deze energie te kanaliseren om conflicten of impulsiviteit (hallo, energie van Leeuw) te voorkomen.

Maandag 13 februari 2023 is het Laatste kwartier in Schorpioen. Centraal tijdens deze maanfase staan herwaardering, evenwicht en vertrouwen. Het Laatste kwartier in Schorpioen kan een gevoel van innerlijke onrust geven, waardoor je gedwongen wordt om je angsten, onzekerheden en verborgen motivaties onder ogen te zien. Dit kan een moeilijk en ongemakkelijk proces zijn, maar onthoud: doormaken is noodzakelijk voor groei en transformatie.

De nieuwe maan in Vissen van maandag 20 februari 2023 brengt een meer introspectieve en gevoelige energie. Dit is een nieuwe supermaan, dus de energie is versterkt. Vissen is een zeer intuïtief en spiritueel teken en deze nieuwe maan moedigt je dan ook aan om contact te maken met je innerlijke zelf. Verken je gevoelens, emoties en spiritualiteit. Deze nieuwe maan biedt ruimte voor emotionele healing en spirituele groei. Ook kun je het gevoel hebben dat je een nieuw (creatief) project wil starten.

Het Eerste kwartier in Tweelingen is maandag 27 februari 2023. Tijdens deze fase in de maancyclus kun je ineens gaan twijfelen over je dromen en doelen. Met het Eerste kwartier in Tweelingen kun je het gevoel van interne conflicten krijgen. Ook voel je je met het Eerste kwartier in Tweelingen besluiteloos. Welke weg moet je inslaan, welk pad kies je? Verzamel zoveel mogelijk informatie en check of de opties wel passen bij je eigen normen en waarden. Misschien kun je de keuzes zo al reduceren. Hoe dan ook; deze maanfase biedt jou tijd om onderzoek te doen. Het voorwerk, voor je definitief ergens voor gaat.

Dit zijn de vier belangrijkste maanstanden van februari 2023. Bekijk ook het overzicht maanstanden 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨