Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Maagd in het zesde huis
0
Astrologie

Maagd in het zesde huis

Maagd in het zesde huis - VolleMaanKalender.nl

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Maagd in je zesde huis? Lees hier wat de betekenis is van Maagd in het zesde huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Maagd in het zesde huis hebt.

Je zesde huis in astrologie gaat over dagelijkse werk, gezondheid en gewoonten. Dit is het huis van werk. Dat waar jij je geld mee verdient. Ook gaat dit huis over gewoonten: je dagdagelijkse ‘rituelen’, hoe jij je dingen doet. Daarnaast vallen huisdieren, zelfzorg (selfcare) en alternatieve gezondheid (zoals bijvoorbeeld Reiki) ook onder dit huis.

Maagd zesde huis

  • Positieve kenmerken: Bemoedigend, actief en slim.
  • Negatieve kenmerken: Rumoerig en dominant.
  • Advies: Probeer pessimisme uit je leven te bannen als je in balans wil leven.

Ben jij geboren met Maagd in het zesde huis? Dan kun je je grote zorgen maken over je gezondheid. De kleinste dingen maken je al ongerust. Je bent gedisciplineerd en besteedt veel aandacht aan je lichaam en geest. Maar het kan altijd beter, volgens jou.

Let er op dat je niet te veeleisend wordt, waardoor projecten (of andere zaken) teveel onnodige vertraging oplopen. Zie het glas halfvol in plaats van halfleeg; dat maakt je meer in balans. Goed is goed genoeg!

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨